Mandalart Fabric Sipariş Hakkında Bilgilendirilme

28 Haziran 2024 17:15

Ayın 20 sinde vermiş olduğum siparişimin durumunu hiçbir şekilde öğrenemiyorum. Mail attım mesaj yolladım aradım hiçbir şekilde geri dönüş olmadı. Fatura detaylarını da görsel kısmına ekleme yaptım. Lütfen en yakin zamanda ilgili markanın tarafıma bilgilendirilme yapılmasını istiyorum.

28 Haziran 2024 20:46

Mandala Art Fabric şirketinden bir hanim tarafından arandım. Sureci anlattım. Geri donut olarak sert bir üslupla çocuk azarlanır gibi azarlandım. Kargoya verildiğine dair tarafıma mail gönderildiği, yoğun bir gün yaşadıkları, sırf bu şikayetim üzerine aksam vaktinde şirkete tekrar gelindiği, büyük firmalarına ikinci şikayet eden kisi olduğum, ilk eden kisinin özür dilediği, kargo firmasıyla muhatap olmam gerektiği gibi söylemlerle azarlandım. Bende simdi soğuyorum ilgili şirkete 7/24 canlı destek niye var, yoğun olmanız müşteriyi ilgilendirir mi, kargo takip numarası neden verilmeyen ben nasıl kargomu takip edeceğim? Müşteri memnuniyetini bu mudur?

28 Haziran 2024 20:36 (Şikayetten 3 saat sonra)

Müşteriye geren cevap verilmiş, bize ulaşmış ve tüm maillerimiz kendisine ulaşmıştır. Gün içerisinde kendisine tüm işimizi gücümüzü bırakarak hızlı cevap veremediğimiz için özür diler, Anlayışı için teşekkür ederiz.

28 Haziran 2024 20:49

Mandala Art Fabric şirketinden bir hanim tarafından arandım. Sureci anlattım. Geri donut olarak sert bir üslupla çocuk azarlanır gibi azarlandım. Kargoya verildiğine dair tarafıma mail gönderildiği, yoğun bir gün yaşadıkları, sırf bu şikayetim üzerine aksam vaktinde şirkete tekrar gelindiği, büyük firmalarına ikinci şikayet eden kisi olduğum, ilk eden kisinin özür dilediği, kargo firmasıyla muhatap olmam gerektiği gibi söylemlerle azarlandım. Bende simdi soruyorum ilgili şirkete 7/24 canlı destek niye var, yoğun olmanız müşteriyi ilgilendirir mi, kargo takip numarası neden verilmedi ben nasıl kargomu takip edeceğim? Müşteri memnuniyeti bu mudur?

28 Haziran 2024 21:02

Müşteri memnuniyeti üzerine şirketin sitesinde yazılan. Arandığımda ise söylenen yukarıdaki aciklamamda.

21 Ağustos 2024 21:14
Rem sonuçtan hiç memnun değil

23 Ağustos 2024 01:23

Basic Me Up Siparişim Hakkında Bilgi Almak İstiyorum!

09 Kasım 2024 00:13
Rohat sonuçtan hiç memnun değil

Işıklı Tavşanım (isiklitavsanim.com.tr) İletişim Kurulamıyor!
Işıklı Tavşanım (isiklitavsanim.com.tr) İletişim Kurulamıyor!
Gizem sonuçtan çok memnun

Gizem