Mamak Devlet Hastanesi Hasta Hakları Birimi Bayanın İletişim Sorunu

12 Mart 2024 15:54

Bugün saat 14:40 civarında Mamak Devlet Hastanesi'ni aradım. Hasta hakları birimine bağlandım ve hastanede randevusuz INR testi veremediklerini, önceden böyle olmadığını söyledim. Telefondaki bayan, artık randevusuz bakılmadığını ve Mustafa Kemal Hastanesi'ne gitmem gerektiğini söyledi. Randevusuz INR testi verilmediğini bugün öğrendim. Randevu almak için baktığımda en yakın tarihin 25 Mart olduğunu gördüm. Konuşmaya çalışırken telefondaki bayan bağırmaya başladı ve sesini yükseltti. 'Randevusuz almıyoruz, ne yapabilirim?' dedi. Ben daha derdimi anlatamadan telefondaki bayan bağırıp telefonu kapatmaya çalıştı. Ne olduğunu anlamadan 'Sesinizi yükseltmeyin, adam akıllı bir soru soruyorum, cevap verin' dedim. Ancak bayan, 'Bağıramazsınız, siz bana' diyerek sesimi istemsizce yükselttim. Bayan hala bağırarak telefonu yüzüme kapattı. Sadece bir soru sormaya çalıştım ve bayan azarlamaya başladı. Hasta hakları birimi, hastaların soru sorup bilgilendirilmeleri gereken bir birimken, bu bayanın bağırıp çağırmasını kınıyorum. Hastaya karşı nasıl iletişim kurulacağını bilmeyen insanların telefonlara bakmasını ayrıca kınıyorum. Bu telefon konuşmasının dinlenilmesini ve yetkililerce gereğinin yapılmasını istiyorum.

Aykut sonuçtan hiç memnun değil

Mamak Devlet Hastanesi Sorumsuzluk Ve İnsanlara Olan Yaklaşım

15 Ağustos 2024 13:50
Mamak Devlet Hastanesi Sorumsuzluk Ve İnsanlara Olan Yaklaşım

15 Mart 2024 15:10
Bahçelievler Devlet Hastanesi Doktor Randevusu Ve İletişim Sorunları

Hastane Danışma Personelinin Kaba Ve Saygısız Davranışı Nedeniyle Hayal Kırıklığı

07 Mayıs 2025 11:20