Ebru sonuçtan hiç memnun değil

04 Eylül 2024 13:44

Ebebek Çamlıca'dan Mamajoo marka süt sağma makinesi aldım, 3 ayda bozuldu. İçinde küf birikmiş 3 ayda ve bu durumu kullanıcı hatası olarak belirtiyorlar. İçine süt kaçmaması için sanırım teknisyenler gibi içini açıp tamir etmemi bekliyorlar. İçini açıp bakmamı istiyorlar ve kullanıcı hatası diyorlar. Kimseye önermiyorum. Bebeğime küflü süt içirmişim. Ürün iadesi yapmadıkları gibi ürünü tamir etmek için para istiyorlar. Şaka gibi. Ürünü satana kadar her şey. Üründe tasarım ve mühendislik hatası var bence. Süt geri akım yapıp motoru bozup küf yapıyor. Ben aldım, hata yaptım bu markadan alarak.

06 Eylül 2024 08:37 (Şikayetten 1 gün sonra)
22 Eylül 2024 12:54

Ürünü para iadesi yapmadığınız gibi ürünü yalandan tamir etmişsiniz o ürün hatalı 3 ayda süt un geri kaçmaması için müşteri ne yapmalı kullanım kılavuzunuzu okudum yazmıyor ürün hatasını kullanıcı hatası olarak kapatıyorsunuz kullanıcı hatası olması için bir yanlış işlem olmalı sütun geri kaçması için müşteri ne yapmış olabilir makineniz kalitesinde sorun var bunu kullanıcı hatası olarak çözüm buluyorsunuz ebebek Çamlıca ve mamajoo firması ürün satana kadar hiç profesyonel bir kurum değiller makine tamir olmuş ben nereden bileyim gene küflü süt olmayacağını garanti yok çözüm yok müşteri yi yalan çözümler avutun müşterileri amatörce cevaplar ve çözümleriniz ile kaybedin bu tutum ile çok müşteri kaybedersiniz özellikle mamajoo teknik servis çözüm değil müşteriye hep suç arayan tutumdalar Tüketici Hakem Heyeti'ne de müşteriler verdiğiniz cevapları verin bakalım verebilecek misiniz

22 Eylül 2024 13:18

3 ayda bozulan süt sağma makinesi faturası süt geri kaçırıyor

23 Eylül 2024 17:23

Özge sonuçtan hiç memnun değil

Kusurlu Süt Sağma Makinesi Ve İade Çıkmazı

Özge
06 Ocak 2025 15:37
Nazlı sonuçtan çok memnun

Nazlı
30 Mart 2024 22:28
"Teknik servis ile görüşme sağlandı yeni bir başlık gönderildi sorunumuz çözüldü hızlı aksiyon ve destek için teşekkürler"

27 Mart 2025 11:45

Duygu