Nazım'ın Teşekkür Mesajı
Mamaal markasına hatayı çok kısa sürede düzelttiği için teşekkür ediyorum

Mamaal.com. Evcil pet ürünleri adlı firmadan Hepsiburada üzerinden köpek maması aldım, ürünü yanlış göndermelerine rağmen iade veya değişim almıyorlar. Çok yazık.

Tüketici Hakları için bilir kişilerle görüşme sağladım ve hukuki olarak bu konu ile ilgileneceğim. Küçük ama üzücü bir durum.

10 Mayıs 2024 11:06 (Şikayetten 16 dakika sonra)

Merhaba, sipariş no iletir misiniz lütfen? Yanlış gönderim yapılan ürünlerde iade/değişim yapılmaması gibi bir durum söz konusu değildir.

10 Mayıs 2024 13:56

Merhaba, sipariş numarası 317 170 208 Benim istediğim ürün 2 kg X 2 adet orijen rigional red köprk maması sizden gelen ürün small breed

Hepsiburada bize bugün ulaştı. Gerekli bilgiler iletildi. İade göndermenizi rica ederiz.

10 Mayıs 2024 14:26

Hepsiburada ile kez görüştüm, birincisinde tabii ki değişir dendi, ikinci arayan kişi firma kabul etmiyor dedi, süreyi öne sürdü ve diğer bilginin yanlış olduğunu söyledi. Size teşekkür ediyorum. Hangi şekilde iade yapabilirim

10 Mayıs 2024 14:27

Merhaba, Hepsiburada üzerinden mi iade edilecek

Hepsiburada'nın bize ilettiği görsellerde yanlış gelen ürün paketleri açılmamıştı. Kullanım yapmadığınızı düşündük ve iade edebileceğiniz bilgisini verdik. Kullanım yapmadı iseniz Hepsiburada üzerinden iade kodu alarak gönderim yapabilirsiniz. Bize ulaştığında talebinizi onayımızla Hepsiburada ücret iadenizi yapacak.

10 Mayıs 2024 15:05

Hepsi buradaya da belirttim 2 üründen birini açtım diğeri hiç açılmadı açılmayanı iade etmek istiyorum, teşekkürler

Kullandığınız ürün için işlem yapamayız, ama diğerini gönderebilirsiniz. Süresi geçtiği için Hepsiburada dan destek alarak talep açabilirsiniz.

10 Mayıs 2024 16:40

Açtığım paket için herhangi bir talebim olmadı, diğeri içinde Hepsiburada'dan bilgi bekliyorum, sizde kendilerine bilgi verebilirseniz memnun olurum, Teşekkürler

Bize bugün ulaştıklarında bilgi verdik

10 Mayıs 2024 16:43

İlginize alakanıza çok teşekkür ediyorum

Rica ederiz.

16 Mayıs 2024 21:37

Mamaal markasına hatayı çok kısa sürede düzelttiği için teşekkür ediyorum

Mamaal.com Bozuk Mama Hayal Kırıklığı

Hepsiburada üzerinden mamaal.com'dan kedi ve köpek maması aldım. Siparişim geldiği gün ayrı ayrı kaplara koyup eve çıktı...

2 Destek

Mamaal.com: Teslim Edilmeyen Ürün Ve Acil Çözüm Talebi

Mamaal.com'dan almış olduğumuz köpek maması ürünleri tarafımıza teslim edilmedi. Bu konuyla alakalı acilen dönüş yapılma...

Hepsipetshop'tan Sipariş Verdim, Ne Mama Var Ne İletişim

13 Şubat 2025 21:02480

Hepsipetshop diye bir siteden mama sipariş ettim gelmiyor. Satıcıya da ulaşamıyorum. Yanıltıcı ihbarıdır. Yeni adları pa...

Hepsipetshop'tan Sipariş Verdim, Ne Mama Var Ne İletişim
3 Destek