Adem sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Maltcasino Müşteri Hizmetleri Problemi

29 Mart 2023 02:30

Malt casino sitesi sürekli telefonuma SMS gönderimi sağlıyor bey WhatsApp dan sürekli mesaj atıyorlar istemediğimi belirtmeme rağmen sürekli beni arıyorlar WhatsApp dan mesaj gönderiyorlar ve SMS olarak gönderiyorlar cidden sizin firmanıza bu yüzden gelmeyeceğim belki de çok baskı uyguluyorsunuz

Ömer
Ömer

Verdiğiniz deneme bonusunu çevrimini tamamlayıp 1000 TL çekim yapmamı istediniz vardı ama yok olmuş neden

Berke sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Maltcasino Alternatif İletişim Kanallarının Eksikliği Ve E-Posta Geri Dönüş Sürelerinin Uzunluğu

21 Ocak 00:13
"Malt Casino platformunda canlı destek dışındaki iletişim kanallarının yetersizliği ve e-posta yoluyla ilettiğim taleplerime geç dönüş yapılmasıyla ilgili şikayetim, yetkililer tarafından dikkate alınarak çözüme ulaştırılmıştır. E-posta destek hattındaki yanıt sürelerinin kısaltılması ve alternatif iletişim yollarının daha etkin hale getirilmesi, platformun ulaşılabilirlik kalitesini önemli ölçüde artırmıştır. Sorunlarımı yazılı olarak kayıt altına alabildiğim ve hızlıca muhatap bulabildiğim bir yapının kurulması, siteye olan güvenimi pekiştirdi. Kullanıcı geri bildirimlerine dayalı bu iyileştirmeler ve çözüm odaklı yaklaşımınız için teşekkür ederim"
Nazar sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Malt Casino'da Hesap Onay Sürecinde Uzun Gecikme Ve Bilgi Eksikliği

04 Mart 03:25
"Hesap onay sürecimle ilgili yaşadığım gecikme, yapmış olduğunuz inceleme ve bilgilendirme neticesinde çözüme kavuşturulmuştur. Sürecin sonuçlanmasındaki yardımlarınız ve gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederim. İyi çalışmalar.""
Mirac sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Maltcasino Canlı Destek Hatalı Bilgi Verdi, Oyun Planım Bozuldu

26 Ocak 10:41
"Şikayetim üzerine canlı destek süreci detaylı şekilde incelenmiş, tarafıma verilen hatalı bilgilendirme ile ilgili gerekli değerlendirmelerin yapıldığı bilgisi tarafıma iletilmiştir. Yaşadığım mağduriyet giderilmiş ve benzer durumların tekrar yaşanmaması adına müşteri temsilcileriyle ilgili gerekli düzenlemelerin yapıldığı belirtilmiştir. Teşekkürler"