Malitur Karadeniz Yaylalar Ve Batum Turu (Batum Konaklamalı)

04 Eylül 2024 00:06

Malı tur bir pişmanlıktır. "Uçaklı Karadeniz Yaylalar ve Batum Turu (Batum Konaklamalı) / 3 Gece Konaklamalı / İstanbul Çıkışlı" 08-11 Ağustos 2024 turuna katılma gafletinde bulunduk. Batum'da kaldığımız otel haricindeki diğer 2 otelin herhangi bir yıldızı olduğunu düşünmüyoruz ve bize sunulan bilgilerde bu otellerin ismi hiç yoktu. Bunlar vb. yazan oteller olsa gerek. Odalarda klima yoktu, odalardaki TV'lerin çalışmaması, duşa kabinlerin bir kısmının kapısının olmaması ve bazı arkadaşların sözlü şikayetlerinden duyduğumuz pis olması yanında akşam yemeği olarak sunulan yemeklerden de bahsetmek isterim. İlk gece kaldığımız oteldeki akşam yemeği çorba ve tavuk fajita diye bir şey sunulmuştu ve tabak biber ile dolu olup tavuk yok denecek kadar azdı. Tabakta bir de pilav vardı ve sizin başka yemek seçeneğiniz yok. 3. gece kaldığımız otelde de dibi tutmuş bir çorba ve küçük bir porsiyon patlıcan musakka ve yanında kurumuş bir pilav ikram edildi. Bu yemekleri yemek istemezseniz başka seçeneğiniz yok. Kendi paranızla bile alabileceğiniz yemek yoktu. Uzun Göl'de kaldığımız otelde muhteşem yemek esnasında bir de elektrikler kesildi. Otel sahibine "Jeneratörünüz var değil mi?" dediğimizde "Olsaydı iyiydi ama yok." deyip bir de üstüne güldüler. Otellere geç gidildiği ve yerleşim yerlerinden uzak oteller olduğu için başka bir yere gitme şansınız da yoktu. Kaldığımız bu iki otel diye sunulan yerler internetten baktığımızda pansiyon olan yerlerdi. Bunları rehberimiz E... Hanıma söylediğimizde "Nasıl bir şey bekliyordunuz ki?" ya da "Evet, bu kadar." gibi yanıtlar aldık. Havaalanından alındığımız otobüs eski model, kliması ön tarafı soğutmayıp arka tarafı donduran, USB çıkışının hiç olmadığı, koltuklarında 2 yetişkinin sığamadığı kadar küçük ve dar bir otobüstü. Ekstra turlarda Huser Yaylası'na gidiş yolunun bu kadar kötü ve tehlikeli olduğu hiç söylenmedi ve yaylaya çıkıldığında gidilen tesis adı altındaki yerin hijyenle hiçbir alakası yoktu. Lavabo ya da WC'si bile olmayan bir aile yerine götürüldük. Arkadaşımın önerisi ile katıldığımız bir turdu ve bir daha asla kullanmayacağımız bir turdur.

Defne
09 Eylül 2024 12:23
Merve sonuçtan hiç memnun değil

SSC Tur Karadeniz Batum Turu: Hayal Kırıklığı Ve Eksik Hizmetler

Merve
30 Ağustos 2024 20:23

03 Eylül 2023 21:16

Malitur Malı Tur İlgisiz

Fatma
23 Mayıs 2024 23:22
Adnan sonuçtan hiç memnun değil

Adnan
10 Temmuz 2023 13:17