Karadeniz Turu: Beklentilerin Altında Bir Deneyim

Gülenay
30 Ekim 2024 22:43

Malı Tur ile 26 Ekim'de Karadeniz turuna katıldık. İlk gün bizi apart bir otele götürdüler. Akşam yemeği yetersizdi, çoğu kişi aç kalıp dışarıdan yemek zorunda kaldı. Otel odaları çok kötü kokuyordu ve soğuktu. Gece soğuk olduğunu belirtmemize rağmen bir çözüm bulunamadı. Rize'de kaldığımız otel de aynı şekildeydi; ne sabah kahvaltısı yeterliydi ne de akşam yemeği. Odalar buz gibiydi, doğalgaz kapanmıştı ve banyoda ışık yoktu. Şikayet etmemize rağmen bir çözüm bulunmadı. Dışarıda ekstra turlar için 50 TL denmesine rağmen, Malı Tur 350 TL talep etti. Rehberin götürdüğü her yer pahalıydı, hiç ucuz bir yere sokmadı. Resmen tatile değil, sömürülmeye gitmişiz. Malı Tur'a katılmak isterseniz, sizi sadece müşteri gözüyle görüyorlar. Boş yere katılmayın.

01 Kasım 2024 20:18

26-29 Ekim tarihlerinde malı turla Karadeniz turuna gittim hayatımda gördüğüm en rezil turdu kalınan yerler otel değil aparttı öğrencilerin kaldığı aparttı yemeklerin hiç biri karın doyurmadı tek çeşit tabak yapılarak insanlara verildi otelde su yok su ve çaya ekstra para istediler rehber misafirlerin yanında durup eksiklerin tamamlanmasını sağlamadı Y*** y*** rehberlik etti ne tur boyunca otobüsün içinde düzeni sağladı ne de otellerde misafirlerin yanında durdu yemeğini yiyip odasına çekildi kimseyle ilgilenmedi kalınan otellerde herkes üşüdü kombileri açmadılar odadaki pikeler çarşaflar leş gibi kokuyordu her şeyi ekstraya dökmüşler kendileri 1 yere götürüyorsa kalan yerler için ekstra ücret istediler çeçeva çay bahçelerine kişi başı 50 liradan gidilip dönülüyorken herkesten 350 lira topladılar en pahalı restorantlara ve mağazalara götürerek komisyon almak için insanları yeme içmeye ve alışverişe zorladılar batumda serbest zaman bırakılacağı söylendi ama hiç vakit vermediler Batum'a girişle çıkış bir oldu rehber odasında tur boyunca maç izlediğinden bütün gezilecek yerler yarım kaldı bu kadar ilgisiz bir rehber görmedim

Malitur Malı Tur İlgisiz

Fatma
23 Mayıs 2024 23:22
Demet sonuçtan hiç memnun değil

08 Temmuz 2023 22:50

07 Eylül 2023 22:03

03 Eylül 2023 21:16
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Gömü Tur Tur Memnuniyeti Hakkında

30 Ağustos 2023 12:53