21 Temmuz 2023 12:502.831

Maldo fx paramı vermiyor. Para çekmek istediğim her zaman bir bahane bulup oyaladilar. Bu son bugün ki para çekim talebimde hedge pozisyonda işlem kapatın dediler. Böyle bir saçmalık yok zaten. Bütün ekran görüntüleri videolu görüşme kaydı para çekim talebinden önce ve sonraki hesap görüntüleri var. Hesapta işlemlerin makas aralıklar bir anda değişti. D*** Ç*** takma adlı bayan ve maldo fx firmasında sorun büyük Ekran görüntülerinde hesapla ilgili teminat, varlık makas değişimi göreceksiniz. 8800 dolar paramı istiyorum!

8 Ağustos 2023 11:42

Maldo fx paramı hâlâ banka hesabıma yatırmadı. Çekim talebim bekliyor, ekran fotoğraf i da ekliyorum. Maldo fx acilen mağduriyetimin çözülmesini bekliyorum!

Eki aç
24 Temmuz 2023 10:45 (Şikayetten 2 gün sonra)

Herkese iyi günler. Gülin Hanım çekim talebinde bulundu, Hesabı hedgede olduğundan dolayı kendisine çekim yaparsa hesabının riskte olacağı kendisine iletildi. Herkesin bildiği üzere çekim için hedge pozisyonlarını bozması gerekmekteydi ve kendisine tanımlanan 2818$lık kredinin silineceği aktarıldı. Hedge işlemlerini bozduğunda hesap teminat seviyesinin risk altında olacağından yatırım uzmanı tarafından nasıl bir yol izlenmesi gerektiği aktarıldı. Yatırım uzmanı ile iletişim halindedir. Kendisi yüksek zararının bulunduğu işlemleri 0.20 chfjpy -2.176.73$ 0.20 gbpnzd -1.217.92$ 0.20 gbpaud -1.822.84$ 0.01 ngcusd ( dogal gaz ) -565.44$ kapattıktan sonra ayırdığı teminat zararlarının çok altında olduğu için teminat seviyesi daha da düşmüştür. Kurumumuz tarafından hiçbir müdahale yapılmamış olup dinamik makas aralığında işlem yapmaktadır, Durumun tek sebebi hesabın sıkışması ve terse gitmesidir. Herkese tekrardan iyi günler dileriz.

Gülin
24 Temmuz 2023 13:26

Siz bu söylediklerimizin mantıklı bir açıklama olduğunu mu zannediyorsunuz. Benim hesabım sıkışık değil. Para çekmek istedim, sıkışık hesaptan para çekmek niye isteyeyim? Ekran görüntüleri var hesabımın an ve an. Teminat seviyeleri 1400 lerde olan bir hesap nasıl sıkışık olur? Hedge pozisyonum diye bir şey yok. Hesaptan para çekmek istememden önceki hesap ekranımı ekte atacağım. Sonra makasları açıp teminat seviyesini 600 lere düşürdünüz. Bakiyeden zarar düşünce benim kendi param kalır. Makasları bu gibi açmanıza rağmen benim 7000-8000 dolar açıkta param kalıyor. Ben bu paramı istiyorum. Bir an önce hesabıma paramı yatırın. Dekontunu burda paylaşayım sorunum çözüldü diye burda paylaşayım.

Gülin
24 Temmuz 2023 13:35

Ayrıca bir hesap sıkışma yaşarsa ya zarardaki bir işlemi kapatırsınız ya da para yatırıp hesabı rahatlatırsınız. Makasları açtığınız için zarardaki üç işlemi kapattım teminat artması gerekirken düşürdünüz. Teminat bir 10 binlere çıktı bir 100 lere düştü. Hesapta oynadınız. Ben hesabımda hiçbir işlem yapmıyorum. Her anını kayıt altına alıyorum. Telefonda Damla Çınar takma adlı çalışanınızla konuşurken videolu görüşme kaydı var. O an hesap nasıl değişti hepsi kayıtta anlaşılır bir şekilde görünüyor.

Yorumlar(9)

20 Aralık 2023 01:48

30 bin USD söz ediyor iseniz ciddi bir rakam ciddi bir kayıp bu kadar parayı bir kuruma vermek cesaret ister. ;(

20 Aralık 2023 01:37

Merhabalar. Video çekmiş ve video da 30 bn tl söz etme var. Merakımı mahzur görün. Video ya bakınca bir işlemde olan zarar 1000 USD orada ciddi derecede işlem ve zarar var. Bu durumu merak ettim de. Zararları hesap etsek ciddi para var. Burası merak ettim de. Ne kadar para atıldı oraya acaba

30 Kasım 2023 15:28

Her saat şikayet yaz yorum da yazın ne kadar çokinsan görürse o kadar evlâ

Sinan
Benzer Şikayeti Var
26 Temmuz 2023 00:06

Açık bir şekilde müdahale ediliyor Açık ve net

Sinan
Benzer Şikayeti Var
24 Temmuz 2023 16:13

Siz kendinizi kandırırsınız yatırım uzmanı diye verdiğiniz kişilerin fake isim taktırıp hesapları patlatmak için para veriyorsunuz kesinlikle kimsenin para kazanmasını istemiyorsunuz her türlü hile hurdaya bir kılıf bulmuşsunuz bunca insanın hakkına giriyorsunuz hesabını nasıl vereceksiniz.

Maldo Fx Adlı Firmadan Paramı Alamıyorum

20 Haziran 2023 15:362.808

Maldo fx. Adlı kurumdan para çekim talebinde bulundum. Fakat paramı yatırmıyorlar. Haziran'ın 16'sında cuma günü çekim t...

Maldo Fx Adlı Firmadan Paramı Alamıyorum
6 Destek5 Yorum

Maldo Fx 4150 USD Paramı Ödemiyor

29 Temmuz 2023 13:512.636

Maldo fx 4150 USD paramı ödemiyor. Bu şirket yüksek Bonus ve pre market adı altında işlem açtırıp yüksek kazanç elde etm...

4 Destek3 Yorum

Maldo Fx 6300 Dolarımı Ödemiyor

10 Ağustos 2023 15:522.599

Maldo fx firmasından 2 aydır 6300 dolarlık bakiyemi alamıyorum. Arıyorum açmıyorlar. Farklı numaradan arıyorum dönüş yap...

6 Destek4 Yorum