Erkan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Yanıltıcı Bonus Vaadi Ve İletişim Sorunu

03 Aralık 2024 15:25
Erkan'ın Teşekkür Mesajı
“Söz verdikleri bonusu eklediler. Teşekkür ederim.”

İlk defa üye olanlara 20 TL deneme bonusu verdiğin vaat ediyor. Üye olduktan sonra Bonus talep edince IP çakışması vardır. Bahanesi ve yalanı ile Bonus vermiyor. Yaptıkları şey tüm bilgileri alıp sonra yalan dolan ile size Bonus vermemek. Mail attım acilen dönüş beklemedeyim.

Erkan
Erkan
06 Aralık 2024 11:25

Söz verdikleri bonusu eklediler. Teşekkür ederim.

Eray sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

03 Kasım 2024 12:17
Umay sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

11 Aralık 2024 13:12
Güntekin sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Güntekin
30 Eylül 2023 15:57
Salih sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Salih
27 Aralık 2023 12:19
Kudusi sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

02 Ekim 2024 14:26
"Teşekkürler. Deneme bonusum tarafıma eklendi."