Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Makromusic Mesaj Yasağı Şaşkınlığı

Ramazan
16 Ocak 2024 21:59

Macromusic hesabıma 24 saat mesaj gönderme yasağı getirildi. 24 saatin hemen ardından kimseye mesaj dahi atmadığım halde 48 saat daha eklendi yediğim yasağa. Yasağımın kaldırılmasını istiyorum ve nedenini merak ediyorum. Ben böyle bir saçmalık görmedim. Hesabıma girmeden yasak yiyen ilk insan olabilirim.

18 Ocak 2024 23:04

Her hafta aynı hatayı alıyorum ve artık çok sıkıldım. Sürekli banlı olarak gözüküyorum ve bu durum çok sıkıcı. Kimseyle konuşamıyorum, kimseye yazamıyorum. Sürekli hesabım banlanıyor ve destekle iletişime geçmeye çalışıyorum ancak olmuyor. Banlı olduğum halde hesabım kalıcı olarak kapatıldı, saçmalık banlı olan bir insan olarak kimseye mesaj dahi atamadığım halde tekrar ban yedim ve hesabım kalıcı olarak kapatıldı. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Artık bana yardım edin.

18 Ocak 2024 18:14

Merhabalar, yaklaşık 10 gün önce macromusic uygulamasını indirdim ve indirdikten çok kısa bir süre içinde Premium paket satın aldım. 3 gün önce hesabımın şikayet nedeniyle 24 saat erişim yasağı getirdiğini ve mesaj gönderme eşleşme gibi hareketleri kullanamadığımı fark ettim,24 saatin ardından kullanmadığım halde bu süreye 48 saat daha eklendi ve 48 saatin de ardından kullanmadığım halde erişime tamamen kapalı duruma geldi hesabım. Bakın ben mesajlaşmadığım halde (24 saat ve 48 saat erişim engelinden dolayı) nasıl oluyor da kuralları ihlal etmiş olup tamamen erişime kapatılıyorum.   Sizden ricam hesabımın tekrar erişime açılması. Eğer erişime açılmıyorsa benim kullanamadığım 20 günlük Premium ücretimin iade edilmesi ve neden erişim engeli yediğime bir somut delil istiyorum. Bana ırkçılk yapılıp kötü söylemler söylendi ve hesabı erişime engellenen ben oldum. Lütfen buna bir çözüm bulun.!

18 Ocak 2024 17:05

Macromusic uygulamasını 10 gün önce indirdim ve Premium paketi satın aldım. 10. Günde 24 saat erişim engeli aldım ve erişim engeli bitmeden 48 saat daha eklendi erişim engeline. Aldığım engel süresi dolmadan erişime tamamen kapatıldı. Premium paketimin süresinin tamamlanmasına 20 gün vardı ve ben 30 günlük Premium ücretini 10 gün kullanabildim 20 günlü Premium ücreti boşa gitti ben 20 günlük Premium ücretinin iadesini talep ediyorum. Aksi takdirde ücret iadesi yapılmaz ise hakkınızda suç duyurusunda bulunacağımı beyan etmekteyim.

22 Şubat 2024 01:01 (Şikayetten 1 ay sonra)

Selamlar, Konu hakkında bizimle [email protected] maili üzerinden iletişime geçebilirsin. Sevgiler,

Sudenaz sonuçtan hiç memnun değil

Sudenaz
09 Temmuz 2023 23:25