Erdem sonuçtan memnun

Magnum Kart Çekilişinde Kazandım Ama Kartım Hala Teslim Edilmedi

10 Ekim 2024 21:39

Magnum kart 2. Dönem çekilişi;
20.08.2024 tarihinde yapılmış olan Magnum kart çekilişinde asil talihlilerden birisiyim.
İstenilen evrakların tamamını teslim ettim.
Fakat 2 ay olacak henüz Magnum kartımı ne zaman teslim alacağım.
Konu ile ilgili yetkililerden bilgi istiyorum

26 Kasım 2024 15:10

Magnum kazanılan ödülü göndermiyor. Yani insanları oyalamanın anlamı nedir? Bu kadar zor mu karta yükleme yapılması Şaka gibi. Benim gibi mağdur olan diğer talihlilerde hep bir oyalama içerisinde, Herkes işini düzgün yapsa buraya şikayet yazmanın anlamı bile olmaz

1732622855094.screenshot-20241126-150200.jpg
25 Kasım 2024 11:45

Magnum param kart 2. Dönem asil talihlisi olarak; Magnum param kart ikramiyesi 3ay oldu hala bir oyalama var. Bir bürokrasi süreci var dediler, herkes bu durumu birbirine atıp duruyor Nedir bu karışıklık bir çözüm bulunamadı. Yetkili olan birinden hızlı bir çözüm bekliyorum.

11 Ekim 2024 09:08 (Şikayetten 11 saat sonra)

Merhaba, Ürün ve hizmetlerimizle ilgili geri bildirimlerinizi kendimizi geliştirmek için bir fırsat olarak değerlendireceğimize emin olabilirsiniz. İlettiğiniz konuyu inceleyerek en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Unilever

11 Ekim 2024 10:47

Bekliyorum.

15 Ekim 2024 11:32

Geri dönüş yapılacak denildi. Fakat dönen yok.

20 Kasım 2024 16:51

Magnum param kart 2. Dönem çekilişi asil talihlisiyim 3 Ay oldu kartın teslimi ile ilgili hala bir oyalama var. Bürokrasi süreci varmış bitmedi gitti. Yani bir tanımlamanın bu kadar uzun sürmesi enteresan bir durum. Sayin yetkililer bir an önce hızlandırın sonucu

27 Kasım 2024 11:46

Magnum 200 Bin tl kazanan talihlisi olarak param kart hediye kartın teslim süresi 1.5 ay olarak bilgilendirildim. Yalnız e-maile gelen mektupta "Kart içindeki bakiyeler 15.03.2025 tarihine kadar geçerlidir." İbaresi vardır. Kısa ca 2 buçuk ay içerisinde 200 bin tl nin harcanmasını istiyorlar. Bu para kartın en fazla 10 gün için de adresime postalanmasını talep ediyorum. 3 ayı geçti...

27 Kasım 2024 17:44

Bitmeyen bir bürokrasi, 3 ay oldu, Kartın son kullanma tarihine bir şey kalmadı. Hep bir oyalama, Böyle bir markanın bunu yapmaması lazım.

28 Kasım 2024 17:01

Magnum Kart yüklenmesini kim yapıyor. Cevap bekliyorum...

28 Kasım 2024 18:28

Artık şüpheleniyorum. 33.000₺+ noter ücreti ödedik.

28 Kasım 2024 22:06

En kısa sürede teslim edilecek denildi 3 ay oldu. Her şeyi belli olan bir çekiliş de sonuca ulaşamamak bir sorumsuzluk. "Tüketici Hakem Heyeti'ne " başvuruda bulunacağım.

28 Kasım 2024 22:09

Magnum ve U2 tanıtım ve organizasyon sorumsuzluğu.

29 Kasım 2024 16:30

Magnum param kartı teslim aldım sonunda...

01 Aralık 2024 19:53
Magnum Kart Çekilişinde Kazandım Ama Kartım Hala Teslim Edilmedi

Yorumlar (7)

Nerelerde kullandınız bilgi verir misiniz

Erdem

Online olarak; Trendyol, Hepsiburada, Epttavm. Market pos cihazlarında kullanılıyor. Kuyumcu pos cihazında kullanılmamaktadır. Tek seferde online'da 50.000₺ limit var parça parça harcayabilirsiniz

CİMER ve Milli Piyango ya bu durumu anlatıp baskı kurulması gerekiyor.

Milli Piyango yönetmeliğinde ikramiye dağıtılacak tarihin önceden belli olması koşulu var. U2 ve Magnum buna uymuyor.

Aynen.

Barış
Barış

Bende 2. Dönem çekilişi asil talihliyim. 2,5 ay geçmesine rağmen ödülüm tarafıma iletilmedi. Şaka gibi. Ödediğim vergi 34 bin küsur lira asgari ücret çalışanıyım. Yazıklar olsun.

Bürokrasi varmış, zaman alırmış

Canan sonuçtan çok memnun

Canan
17 Eylül 2024 20:16
"Şikayetimi yazdıktan 4 gün gibi bir süre içerisinde kart tarafıma ulaştı teşekkürler"
Magnum Kazanılan Ödülü Göndermiyor
Magnum Kazanılan Ödülü Göndermiyor
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Param Kart Ödül Teslimatında Gecikme Endişesi Ve Süreç Takibi Talebi

Emrah