Halit sonuçtan hiç memnun değil

Magnum Çekilişlerinde Şaşırtıcı Ve Hayal Kırıklığı Yaratan Detaylar

Halit
22 Temmuz 2024 01:38

Magnum çekilişleri acayip bir hal aldı artık, cayır cayır reklam yapıyorlar. Şöyle araba veriyoruz, böyle araba veriyoruz. Altı üstü bir dondurma yiyeceksiniz ve çubuktaki şifreyi bize göndereceksiniz diyorlar. Detaylı bir inceleme yapıyorsun, bir bakıyorsun ki verdikleri arabayı Bir Milyon Dörtyüz Altmış Bin Lira ödemeden alamadığını öğreniyorsun. Allah aşkına, bu ülkede kaç kişinin şu parayı çat diye verecek gücü var? Bırakın gücü olmasını, ödüllü bir çekiliş yapıyorsunuz. Talihlinin (kör talihli) vadettiğiniz ödülü alması için kapı kapı para araması gerekiyor. Arayacağı para da Bir Buçuk Milyon:) Şu rakamı gördükten sonra Magnum'dan soğudum, ne alırım ne çekilişine katılırım.

22 Temmuz 2024 09:32 (Şikayetten 7 saat sonra)

Merhaba, Ürün ve hizmetlerimizle ilgili geri bildirimlerinizi kendimizi geliştirmek için bir fırsat olarak değerlendireceğimize emin olabilirsiniz. İlettiğiniz konuyu inceleyerek en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Unilever

24 Temmuz 2024 12:24

Merhaba, Geri bildiriminiz çözümlenmiştir. Ürünlerimizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Size memnuniyetle yardımcı olabilmek adına soru ve talepleriniz için bizimle dilediğiniz zaman iletişime geçebilirsiniz. Saygılarımızla,

Ali
Ali

Başladığı 2007 yılından itibaren aralıksız katıldım neredeyse 20 yıldır kazananı tanıtan lanse edeni görmedim gerçekle ilgisi olduğunu sanmıyorum olta sazan taktiği olduğu kanaatindeyim gerçekten olsaydı masrafları da firma öderdi yıl olmuş neredeyse 2026 asla vermezler.

Berat
11 Ağustos 2023 17:27
Eray sonuçtan hiç memnun değil

21 Temmuz 2024 20:45
Mürüvvet sonuçtan çok memnun