Ali sonuçtan hiç memnun değil

Mafia City Yotta Hesaplar Arası Paket Aktarımı Yapmıyor İade Zaten Yapmıyor

19 Şubat 2024 16:27

Mafia City oyununda yanlışlıkla, site üzerinden ana hesabıma almayı planladığım iki paketi ikinci küçük hesabıma aldım. Müşteri hizmetlerine iade talebinde bulunmadım, sadece aldığım paketlerin ana hesabıma aktarılmasını istedim. Bunlardan biri bir günlük, diğeri ise iki günlük zaman sınırlı paketlerdi; biri 25 TL'lik fırsat paketi, diğeri ise 150 TL'lik ana paketti. Müşteri hizmetleri bir gün geçtikten sonra cevap veriyorlar. Oynayanlar bilir, Türkiye'deki müşteri hizmetleri asla hemen cevap vermez.

Neyse, diğer hesabın ID'sini istediler, ben de verdim. Sanki bir işlem yapacaklarmış gibi hissettirdiler, ancak zaman sınırlı paketlerin süresi dolana kadar herhangi bir cevap alamadım. Sürekli yazmama rağmen yine cevap alamadım ve süre bittiğinde gelen cevapta, zaman sınırlı paket olduğu için aktarım yapılamayacağı belirtildi. Bu süreçte 'Ana hesabına zaten sezon kart yükseltme paketi alacaksın' diyerek oyalama taktiği uyguladılar.

Bu oyun tamamen paraya dayalı ve hiçbir şekilde muhatap bulamazsınız; tamamen kendi kafalarına göre kuralları olan bir yapıdalar. Üstelik, güzel para harcayan üç-beş aylık bir oyuncu, altı yıldır günlük en az üç-dört saatini bu oyuna veren bir oyuncuyu geçebilir. Her oyun paraya dayalı olabilir, ancak birçoğunda emeğe de saygı vardır. Birçok oyunda, oyuna çok emek harcayanlar, çok para harcayanlarla rekabet edebilir ve mantıklı bir orantı söz konusudur. Ancak bu oyunda, emeğin katkısı yüzde on, para katkısının ise yüzde doksan olduğu çok adaletsiz bir durum var. En kısa zamanda ben de oyunu bırakmayı düşünüyorum. Eğer altı yıllık uğraşım olmasaydı, bu olay yaşandığı gün oyunu bırakmıştım.

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Mafia City Hesap Erişim Problemi

07 Ocak 2024 01:33
Nihat sonuçtan çok memnun

Nihat
11 Mart 2024 18:35
"Steam'e gerekli belgeleri attıktan sonra hesabımı açtılar. Kendilerine teşekkür ediyorum"

Çifte Ödeme Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği

24 Şubat 2025 04:29