Eray sonuçtan hiç memnun değil

Mado'nun Doğum Günü Sürprizi

Mado'nun Doğum Günü Sürprizi
Eray
11 Temmuz 2024 09:42

Armada Mado'dan çocuğumun doğum günü için resimli pasta siparişi verdik. Hem sözlü hem WhatsApp üzerinden siparişimizi ilettik. Yılda bir kez yapılan doğum günü kutlaması için pastayı almaya gittiğimizde ne istediğimiz yazılar yazılmış ne pastayı koyacak bir paketleri vardı. İki paket birleştirip bantlayıp yapıştırmaya kalkarak paketleyince pastanın üstü kutuya yapıştı. Bitti mi? Tabii ki hayır, düzenleyip evinize 1 saatte teslim edelim dedikleri pasta 2 saat sonra geldi. Üstüne meyveli olarak istediğimiz pasta tamamen çikolatalıydı. Aradığımızda 'kusura bakmayın, bizim hatamız' dediler. Çikolatalı pasta sevsek zaten çikolatalı sipariş veririz. Bir doğum günü kutlamasını bu şekilde rezil edemezsiniz. Ya yapamıyorsanız bu işi söyleyin, biz de işini layıkıyla yapan firmalara yaptıralım. Pasta olduğu gibi çöp, ödediğimiz para çöp. İnsanların özel gününü mahvetmek bu kadar kolay olmamalı. Biraz saygı olsun sipariş alırken müşteriden.

12 Temmuz 2024 16:23 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz; Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Şikayetiniz, yetkililer tarafından incelenip tarafınıza en kısa sürede geri dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla

Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Duygu
26 Temmuz 2023 10:36

Etem
08 Ağustos 2024 13:14

Selin
23 Temmuz 2025 15:14
Mado'dan Aldığımız Küflü Pasta Sonrası Sağlık Sorunu Ve İlgisiz Yönetim
Canan sonuçtan hiç memnun değil

Canan
18 Haziran 2025 23:00
Nurbanu sonuçtan hiç memnun değil

Doğum Günü Sürprizimiz İlgisizlik Ve İletişimsizlikle Bozuldu

Nurbanu