İstinyePark İzmir / Macro Center Yönetici Şikayeti.

13 Eylül 2024 17:26

İstinyePark/İzmir 'Macro Center'
Bu şikayetim bir kişi için değil, orada çalışabilecek herkes adınadır. Eşim bugün itibarıyla 2. günü olarak İstinyePark/İzmir Macro Center'da işine başladı.
Öncelikle ben de bir yönetici olarak bu durumdan rahatsız oldum. Bu alanda tecrübe sahibi olmadığını söyleyerek işe alındı. İşyerinde bilmediği, öğrenmek istediği şeyleri sormak istediğinde ters tepkiler, mimikler, surat ifadeleri alıyor. Mola saatlerini bildirmesi gerektiği söylendiğinde, gereksiz surat ifadeleriyle karşılaşıyor. Bir insanı işten soğutabilecek kelimeler ve ifadeler kullanılması yanlıştır. İş yerinin itibarsızlaştırır ve sık eleman değişikliği yaşanır ki işe girmeden önce de araştırdığımızda eleman değişikliğinin sık yaşandığı belirtiliyordu. Söz konusu şube çalışanları işlerinde iyi olabilirler ama tavırları yanlış. Sorulan sorulara nezaket ve saygılı bir ifade ile cevap vermelidir, ne olursa olsun. Çalışan elemanını düşürmemeli. Bu konuda uyarılmalıdır. Bir iş yeri hiçbir yöneticinin babasının çiftliği değildir.

13 Eylül 2024 18:29 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sayın Müşterimiz, İletiniz için teşekkür ederiz. Her türlü görüş ve öneriniz için bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Migros Ticaret a. Ş. Kurumsal İletişim

Simge

Kesinlikle size katılıyorum, sonuçta işe giren bir insan paraya ihtiyacı olduğu için giriyor, keyfinden değil ama insanlar birbirlerini zorbalamaya o kadar alışmış ki kimse kimseyi düşünmüyor, bir müşterilerle yöneticilere dikkat ediyorlar ki o da korkudan, ama çalışanlardan nazik olan birini görünce onu korkak olarak nitelendiriyorlar, her marketin sistemi farklı olmasına rağmen 2. Günden kasaya koyup mükemmel olmanızı bekliyorlar ve kimse istese de pek bir şey öğretmiyor

Ayla sonuçtan hiç memnun değil

Macro Center Fırın Bölümü Görevlisi Ürünlerden Bir Haber Ve Kaba

14 Haziran 2024 00:00

İzmir İstinyePark'ta Kasiyerle Yaşanan Rahatsız Edici Deneyim

12 Kasım 2024 10:09
Funda sonuçtan hiç memnun değil

03 Aralık 2024 23:12