Macfit (İstanbul Avrupa) Maslak 42'de Güvenlik Zafiyeti Ve Müşteri Mağduriyeti

30 Mayıs 2024 11:32

29.05.2024 de Macfit Maslak 42 salonunda kilitli dolabımdan 500 euro nakit param cüzdanımın içinden alınmıştır. Durumu salona bildirdiğimde, sürekli faaliyet gösteren bir hırsızın olduğunu ve aradıklarını söylediler.

Aramadan kasıtları, arada bir eğitmenlerin gidip soyunma odasına bakması. Aynı gün farklı dolaplarda eşyalarımızı bıraktığım arkadaşımın da nakit parası cüzdanından alınmış. Eğer böyle bir durum var ise üyeler uyarılmalı. Kimse bize etrafta hırsızlık olaylarının olduğunu ve insanların parasının alındığını bildirip uyarıda bulunmadı.

Bu Macfit şubesinin güvenlik zafiyetidir. Benim kilitli dolabımdan cüzdanım, param ve eşyalarım alınacak korkusuyla bu salonu kullanamam. Konuyu emniyete bildirdim, kamera kayıtlarına bakılacak fakat soyunma odasında kamera olmadığından bir şey çıkacağını düşünmüyorum.

Güvenlik önlemlerinin olmadığı Macfit şubesi tarafından mağdurum. Her platformdan da hakkımı arayacağım.

30 Mayıs 2024 14:42 (Şikayetten 3 saat sonra)

Merhaba , Şikayetiniz ilgili birime aktarılmıştır. En kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. Saygılarımızla MACFit

Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Soyunma Odasında Yaşanan Güvenlik Zafiyeti Mağduriyet Yarattı

13 Eylül 2025 13:57