Botoks Uygulamasında Eksik Hizmet Ve Saygısız Tutum

08 Kasım 2024 20:56

Luxen. Wellness Klinik İzmir

Konu: Şikayet Dilekçesi
Sayın A****** G** hakkında

Ben, Ç***** A*********, 8 Kasım 2024 tarihinde İzmir’deki Luxen. Wellness klinik merkezine botoks uygulaması yaptırmak amacıyla başvurdum. Klinik reklamında tüm yüz için botoks kampanyasının belirtildiği halde, muayene günü tarafıma yalnızca 3 bölgeye botoks uygulandı.

Bu durum karşısında, A****** G** hanım efendi ile yaptığım görüşme sonrasında yaşadığım hayal kırıklığı daha da arttı. Kendiniz, konu hakkında benimle adeta dalga geçercesine bir tutum sergilediniz ve botoks uygulamaları konusundaki deneyimimi göz ardı ederek küçümseyici bir tavırda bulundunuz. Oysa ben, 20 yıldır düzenli olarak botoks yaptıran bir müşteriyim ve bu tür bir saygısızlıkla karşılaşmayı kesinlikle beklemiyordum.

Klinikteki diğer çalışanların son derece kibar ve güler yüzlü olmalarına rağmen, sizin bu tutumunuz ne yazık ki bir sağlık kuruluşuna yakışmayacak bir davranış biçimidir. Bu nedenle, söz konusu davranışınızın gözden geçirilmesini ve gerekirse bu konuda gerekli önlemlerin alınmasını talep ediyorum.

Yaşadığım bu olumsuz deneyimin değerlendirilmesini ve tarafıma geri dönüş yapılmasını rica ediyorum. Şikayetimin dikkate alınacağına inanmak istiyorum.

Gereğini arz ederim.

Saygılarımla,

Ç***** A*********
0541*****74

28 Eylül 2023 20:47
Özge sonuçtan hiç memnun değil

Luxen Wellness Clinic Sağlık Sorunları Ve İade Talebiyle Karşılaşan Müşteri Mağduriyeti

05 Nisan 2024 12:44
Birgül sonuçtan hiç memnun değil

Luxen Wellness Clinic Pişman Etti

01 Ekim 2025 14:37