Luxell Bu Kadarı Da Olamaz

29 Ocak 2024 20:51297
Nergiz
29 Ocak 2024 15:17

12.03.2021 de eşim ile aldığım Luxell ankastre fırınımın telleri ısıtmıyor ve bozuldu bir aydır çözüm bulamadım garanti süresi bitti diyorlar sadece gelip bakmak için 400 TL istiyorlar yapım ücreti hariç normal aldığım bir mini fırın bile 10 yıl çalışıyor Kumtel dayanıklı ev aletleri diyerek sattığınız ürün 3 yılda nasıl bozuluyor insanlar nasıl çalışıp bu parayı veriyor bu kadarına pes diyorum tek gerçek şu ki bu marka ankastreyi asla tercih etmeyin hem paranız gidiyor hem de gerçekten insan parasıyla rezil oluyor

30 Ocak 2024 07:41 (Şikayetten 10 saat sonra)

SAYIN Nergiz B. Ben Müşteri Deneyimi departmanından Nurgül. Size, şikayetiniz sürecinizde yardımcı olmaktan memnuniyet duyacağım. LUXELL ailesine katıldığınız için teşekkür ederiz. Yaşamış olduğunuz hayal kırıklığı nedeni ile üzgün olduğumu belirtmek isterim. Sizden gelen bilgiler doğrultusunda konu ile ilgili araştırma yapıp tarafınıza dönüş yapacağımı ve LUXELL iletişim merkezi olarak şikayetinizin çözümlenmesine çok önem verdiğimizi bilmenizi isterim. Her şikayetin, bizi ve süreçlerimizi daha da geliştireceğine yürekten inanıyoruz ve size teşekkür ediyoruz. Luxell ailesi olarak sizler gibi değerli bir müşteri kazanmış olmaktan memnuniyet duyuyoruz. Saygılarımızla, Luxell

Nergiz
31 Ocak 2024 11:45

İnşallah

Tümünü Gör
Luxell Masaj Koltuğu Hasarlı Geldi

Luxell MasajKoltuğu Hasarlı Geldi

Murat
Luxell Davlumbazı Kullanamıyoruz, Yüksek Gürültü Ve Sarsıntılı Çalışıyor!

Luxell DavlumbazıKullanamıyoruz, Yüksek Gürültü Ve Sarsıntılı Çalışıyor!

Ferdi
Luxell Halı Yıkama Makinesi Hüsranı!

Luxell HalıYıkama Makinesi Hüsranı!

Sezen
Luxell Ürün Deforme Olmuş!

Luxell ÜrünDeforme Olmuş!

Sebahat
Luxell Ocak Seçiminde Aşırı Pişmanlık!

Luxell OcakSeçiminde Aşırı Pişmanlık!

Salim
Luxell Döküm Demirden Çıkmayan Leke Sorunsalı