Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi Dahiliye Randevu Sürecinde Yaşanan Mağduriyet

25 Haziran 2024 14:05

Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi dahiliye bölümü Dr. *****dan 25 haziranda randevumu aldım. 8 aylık gebelik sürecimde her ay yaptırdığım rutin kan tahlili idrar tahlilini sayesinde yaptıramadım. Hem randevu bulmakta zorlanıyoruz günlerce bekliyoruz üzerine de böyle bir mağduriyet yaşamak... Yazıklar olsun... Kendisi bana her ay kan verilmez daha 1 ay önce vermişsin doktoruna benim numaramı ver böyle olmaz zaten b12 vitamine sene de bir kere bakılıyor. Bakılamaz. Hamile olduğum için rutin olarak yapılabildiğini biliyorum. Kendisinin üslubu ve hastaya yardımcı olmayıp o sekil herhangi bir işlem yapmadan beni göndermesi doktorluğuna yakışmadı. Bu mesleği keşke gönülle yapan harbi şerefli doktorlar olsa hasta olarak. Resmen beni kavgaya teşvik etti eminim yerimde başka biri olsa kendisiyle kavga edip sosyal medyaya düşmüştü. Eminim ki ben ilk değilim ve son olmayacağım onun için bu şekilde çoğu kişiyi mağdur ediyordur. Hastayı dinlemiyor bile! Türkiye cumhuriyeti Sağlık Bakanlığına yakışan bir doktor değil kendisi. Gerekli mercilerin görmesini umut ediyorum. Ne acı ki görseler bile hiçbir şey değişmeyecek o yine maaşını alıp yapamadığı doktorluğu yapmaya o masada haksız yere oturmaya devam edecek.

Omer sonuçtan hiç memnun değil

Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi Doktorun İlgisiz ve Kaba Davranışı Nedeniyle Mağduriyet Yaşadık

29 Eylül 2025 14:38

09 Mayıs 2024 17:53