Hastane Ameliyat Süreçlerinde Yaşanan Belirsizlikler

Osman
11 Ekim 2024 18:0114.564

Lütfi Kırdar Hastanesi'ne 1 yıl önce burun estetik ameliyatı için gittim. Benim burun fotoğrafımı çektiler ve burnumdan da parça aldılar. Ameliyat için tüm her şey tamam, 'Sizi ameliyat zamanı gelince arayacağız,' dediler. Aramadılar. Ben de 4 kez gittim ama her seferinde geri dönüyorum ve bir ilerleme kaydedemiyorum. Yardımcı olmanızı bekliyorum artık.

Yorumlar(15)

Esra
Esra
28 Şubat 15:48

Ücret verirseniz hemen gün veriyorlar benden 35 bin istediler ama benim burnum gerçekten kirik ve çökme oluştu keyfi bir işlem değil yani devlet bunu görmüyor gerçi fark etmiyor rapor yazarken hastanın gerçekten ihtiyacı var yazmıyorlar yani her şeyi kılıfına uyduruyorlar

11 Haziran 2025 18:58

Anıl bey Osman bey ameliyat oldunuz mu acaba ben 1sene 8 ay oldu hala ne bir yanıt alabildim ne de bir çözüm hala beklemedeyim

Betül
Betül
1 Nisan 2025 22:05

Ben üç hafta önce hastanede burun estetiği ameliyatı oldum aynı zamanda nefes almama da yardımcı oldular. Plastik cerrahide oldum. Süreç bende çok hızlı ilerledi belki ücretli hasta olduğum için bilmiyorum. Bir sorun yaşamadım. Doktorumun unvanını bilmiyorum kendisinin adını öğrenmemde bir hafta sürdü. Onun dışında yorumlardaki gibi gir saygısızlık yaşamadım. Fakat her yerin stajyer dolu olduğu doğru.

Kardem
Kardem
19 Mart 2025 11:31

Oldunuz mu acaba

12 Mart 2025 00:38

Osman bey siz ameliyat oldunuz mu acaba

8 Aralık 2024 09:03

2023 Kasım ayında burnumda hem nefes için hem de görüntü için şikayetlerim vardı gittim ertesi gün aradılar anestezi için onay alın diye işlemleri yaptım herhangi bir gün vermediler ve bir yıldan fazla beklemekteyim sürekli gittiğim halde doktorumlada görüşemiyorum bir bilgi de yok yardımcı olmanızı rica ederim

Patoloji Sonuçlarım Gecikti, Bilgilendirme Yapılmıyor

Nazlı
2 Eylül 2025 11:524.746

30 Temmuz’dan bu yana Lütfi Kırdar Hastanesi Patoloji bölümünden sonuç bekliyorum. Başvuru sırasında bana 2 hafta içinde...

Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi Çalışanlar Ortada Yok!

Lütfi Kırdar ŞehirHastanesi Çalışanlar Ortada Yok!

Ömer
Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi Kat Koridorunda Bulunan Lavabo!

Lütfi Kırdar ŞehirHastanesi Kat Koridorunda Bulunan Lavabo!

Sezgin
Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi 2 Saat Genel Cerrahi Doktorunu Bekleme

Lütfi Kırdar ŞehirHastanesi 2 Saat Genel Cerrahi Doktorunu Bekleme

Rabia
Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi Saatlerce Bekliyoruz!

Kartal Dr. LütfiKırdar Şehir Hastanesi Saatlerce Bekliyoruz!

Yusuf