Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Lugabet'te Kazançlı Gecenin Ardından Hesap Kilidi Ve İletişim Sorunları

Dilek
17 Haziran 2024 13:20

Yıllardır lugabet sitesinden oyun oynuyorum neredeyse her gece. İlk defa yüksek bir kazanç sağladım ve önce dün gün boyu ödeme yapılmadı. Sonra bugün oynamaya devam ettim ve kazancım yükseldi.

Sistem hesabımı incelemeye aldı. 72 saat boyunca incelemeye aldıklarını söylediler ve sonra da hesabımı kilitlediler, sisteme erişim sağlayamıyorum. Müşteri temsilcileri cevap vermiyor ve mailler aktif değil.

Kazançlarımın sağlayıcısı olan rubyplay vb. Sağlayıcıları sıkıntımı İngilizce olarak aktaracağım. 72 saat sonra bir değişiklik olursa şikayeti güncellerim

17 Haziran 2024 13:38

Betgross'un kuruluşu olan Lugabet'te yaşadığım sorunu aktarmak isterim. Yıllardır Lugabet ve yan kuruluşu Betgross sitesinden oyun oynuyorum, neredeyse her gece. İlk defa yüksek bir kazanç sağladım ve önce dün gün boyu ödeme yapılmadı. Sonra bugün oynamaya devam ettim ve kazancım yükseldi. Sistem hesabımı incelemeye aldı. 72 saat boyunca incelemeye aldıklarını söylediler ve sonra da hesabımı kilitlediler, sisteme erişim sağlayamıyorum. Müşteri temsilcileri cevap vermiyor ve mailler aktif değil, mailler geri dönüyor. Kazançlarımın sağlayıcısı olan Rubyplay vb. sağlayıcılara sıkıntımı İngilizce olarak aktaracağım. Buradan da insanlara kandırılmaması için bilgi vermek istedim.

Ersin
28 Ağustos 2023 22:00

Ahmet
15 Mart 2024 17:51
Kralbet Çekime İzin Vermeyip Hesabı Askıya Aldı
Kralbet Çekime İzin Vermeyip Hesabı Askıya Aldı

Hesabım Sebepsiz Yere Kapatıldı, Kazancımı Alamıyorum

30 Ekim 2025 00:31
Turkay sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Turkay
24 Eylül 2023 17:30