Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

27 Nisan 2023 16:15

27.04.2023 Tarihinde yani bugün Loreal Elseve komple direnç saç maskesi aldım. Eve geldiğimde ürünün kapağını açınca herhangi bir koruyucu ya da jelatin olmadığını gördüm. Aldığım yerden kaynaklı diye düşündüm müşteri hizmetlerini aradım ve evet Ürünün bu şekilde satıldığını öğrendim. Koskoca L'Oreal gibi bir firma nasıl böyle bir şey yapar anlam veremedim çünkü ürünün son kullanma tarihi kapak açımı itibari ile 12 ay. Yani muhtemelen raflarda dururken insanlar kokusuna bakmak için 50 kez açmıştır bu ürünü ve ben nereden bileceğim son kullanma tarihini. Kaldı ki hiç hijyenik bir durum değil. İade etmek istedim ancak haklı olarak bu şekilde satıldığı için alamayacaklarını söylediler. Ürünü kullanmak istemiyorum elimde patladı diyebiliriz. Kozmetik ürün kullananlar bilir eskiyen ürünlerde bir koku oluşur. Herkes ayırt edemez bunu ki ben bu üründe de aynı kokuyu aldım. Resmen hayal kırıklığı. Loreal e de mi güvenemeyeceğiz. Ufacık maskeye 100 lira veriyoruz. Kaliteli diye. Umarım bu mesajım iletilir ve bu hatadan dönerler.

Loreal Paris Kategorileri