Deniz sonuçtan hiç memnun değil

16 Kasım 2024 17:27

Özel Lokman Hekim Van Hastanesi Op. Dr. H***** E******. Arkadaşlar, ben buranın yerlisi değilim. Eşim memur, birkaç kişinin önerisi ile bu doktora gitmeye başladım. İlk başlarda her şey normal gidiyordu, tabii pek güler yüzünü göremedim. Doktorun ama işinde iyiyse önemli değil diye düşündüm, devam ettim. İkinci bebeğim ve ilkinde başka şehirde yaptım doğumumu, kontrollerimi vs. Bebeğimin ultrasonda her şeyi belli olacak şekilde hem gösterip hem de kağıdını veriyordu. Bu hanımefendi ne adam akıllı bebeğimin ultrason kağıdını verdi ne de gösterdi. Bebek iyi, suyu iyi vs. diye hep geçiştirdi. Buna da neyse dedim çünkü başka gideceğim doktor yok diye düşündüm, devam ettim. Doğumuma gelirsek eğer, hastane personelleri, hemşireler vs. hepsi çok iyiydi. Hastanede fazladan 2 gün yatmak zorunda kaldım ama hemşirelerin ilgisi alakası çok güzeldi ama Dr. H*****'nin çok kötüydü. İkinci doğumum ve normal doğumumda yırtılma oldu. İlkinde olmamıştı, bebek kilolu olduğu içinmiş öyle söylendi ve içerideki toplanan kanı fark etmeyip dikiş attı. Defalarca kez içimin acıdığını söylememe rağmen, "Canın çok tatlı senin, o kadar iğne yaptım, his olmaması gerekiyor" diye beni kale almadı. Dikişlerim bitti ve hala acıyıp acımadığını, neden ağladığımı sordu (ben o sırada çok ağlıyorum tabii, böyle bir acı ilk doğumumda yaşamadım). Bebek ve eşi çıktıktan sonraki rahatlamayı tecrübeli anneler anlar zaten, bir terslik olduğunu hissettim. "Evet, canım çok yanıyor, içim de yanıyor" dedim ve ultrasonla baktı, içeride kan birikmiş olamaz diye ebelere acil ameliyathaneyi aramalarını söyledi. Panikle ve ben bebeğimi daha kucağıma alamadan öleceğim diye o kadar korktum ki hakkımı asla helal etmiyorum. O psikolojiden günlerce çıkamadım. Kan seviyem düştü 8.30'a, 2 ünite kan takılmasına rağmen 10'a zorla yükseldi ve bende ameliyathaneden dolayı büyük ihtimalle aşırı bir öksürme kaldı. Devlette doğum yapın, bu kadında asla ve asla yapmayın dostlarım.

21 Kasım 2024 08:00 (Şikayetten 4 gün sonra)

Deneyiminizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. En kısa sürede size geri dönüş yapılacaktır. Sağlıklı günler dileriz.

23 Kasım 2024 07:45

Deneyim dediğiniz şey hayatımı kötü yönde etkiledi ben teşekkür edemiyorum maalesef Allah'ınız dan bulun.

11 Aralık 2024 18:59

Bunca şikayetimin üzerine sadece Dr. Şikayetinizi ilettik gerekli uyarılar yaptık cevabı vermeniz tatmin edici değil çevremdeki de kimseye asla asla tavsiye etmiyorum

Lokman Hekim Hastaneleri Van'da Bir Hastanenin Kadın Doğum Bölümüne İlişkin Değerlendirme

24 Nisan 2024 16:53
Yeşim sonucu yetersiz buldu

Lokman Hekim Hastaneleri Özel Hastanede Yaşanan İlgisizlik Ve Bilgilendirme Eksikliği

28 Mart 2024 14:51
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2023 13:41
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Lokman Hekim Hastaneleri Van'da Doğum Deneyimim

15 Eylül 2023 21:34