Beste sonuçtan hiç memnun değil

Vadi İstanbul Liv Hastanesi'nde Yapılan İşlem Sonrası Korkunç Deformasyon Ve İlgisizlik

17 Aralık 2024 17:30

Vadi İstanbul Liv Hastanesi Dermatoloji bölümünde bizzat dermatolog hekim tarafından yüzüme yapılan işlem sonucunda korkunç bir deformasyon yaşadım. Hastaneye bildirmeme her türlü bilgi ve fotoğrafı da paylaşmama rağmen hiçbir yetkili tarafıma dönüş yapmadı. Yapılan işlemin iptali için estetik bir cerraha başvurdum ve 30 bin tl ödeme yaptım. Buna rağmen yapılan dolgu maddesi her ne ise erime de sağlamıyor. Yanılıpta umarım kimse görünüşe aldanıp burada işlem yaptırmaz. Ne kurumsal kimliğe uygun dönüş var ne etik ilkelere bağlılık ne de hastaya saygı.

Beste
Beste
20 Aralık 2024 20:37

Bölüm koordinatörü Zeynep Hanım konu ile iyi niyetle ilgilendi. Vedat bey le birlikte ücret iadesi yapacaklarını belirttiler ve klinik ortağı vedat bey bizzat üzüntüsünü dile getirdi. Bu anlamda olumlu bir yaklaşım sergilemiş olsalardı maalesef yüzüm hala eski haline dönmedi ve giderek psikolojim bozuluyor. Baştan işini iyi yapan hekimlerle çalışmak iyi niyetlerine daha yakışır bir davranış olurdu.

16 Ocak 2025 12:38 (Şikayetten 29 gün sonra)

22 Nisan 2024 14:10
Haluk sonuçtan hiç memnun değil

Liv Hospital Liv Vadi İstanbul'daki Vasıfsız Personel

11 Eylül 2024 11:06
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Liv Hospital Hastane Dermatoloji Bölümü Hizmetleri Ve Sigorta Sorunları

02 Aralık 2023 12:37