Liv Hospital'dan Doküman Almak İmkansız

11 Ağustos 2023 16:06

Liv Hospital Ankara Çankaya'da 19 Haziran 2023'te eşim doğum yaptı. Doğumdan sonra sarılıktan dolayı 2 kere fototerapi ve 2 kere de muayeneye gittik. Bu muayenelerin ve tedavilerin sigorta şirketine iletebilmek için hizmet dökümü ve ilk fototerapi için doktor raporu (epikriz) talebimi 5-6 kere hastaneye telefonla ilettim. Bir kere de hastaneye giderek talepte bulundum, çünkü elden verebildiklerini söylediler fakat gidince de email ile gönderiyoruz gidebilirsiniz dedi yatış bölümü. Defalarca detaylı, çok önemli (! ) yönetime iletiyoruz diye notlar aldılar telefonlar ettiler, sonuç 19 hazirandan beri hala hizmet dökümleri ve raporları beklemekteyim. İletişim kuran herkes hemen dönüş yapıyorum deyip telefonu kapatıyor bir daha da aramıyor. Ne zaman ileteceksiniz? Bu kadar zor olan şey nedir ki 2 aydır defalarca talep oluşturmama rağmen bir sonuç alamıyorum? Hastaneye neden direkt bağlanamıyoruz? Sizi bu kadar gizemli ve ulaşılamaz kılan nedir.

14 Ağustos 2023 13:39 (Şikayetten 2 gün sonra)
15 Ağustos 2023 09:09

Hasta hakları diye biriminiz olduğunu sanmıyorum. Defalarca çağrı merkezinizi aramama rağmen bir kere bile Hasta Hakları Biriminden aranmadım. Hatta ayrıntıları telefonda ilettiğinizde bile Hasta hakları birimiyle görüştüremediniz. Evet haftalardır yöneticileriniz takip ediyor süreci, telefonlardaki görüşmelerimize göre. Hepsinin kayıtları vardır. Kontrol edebilirsiniz kimlerle görüşmüşüm bir tane hizmet dökümü ve epikriz alabilmek için.

Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Liv Hospital Kimlik Eksikliği Nedeniyle Hasta Çocuğa Muayene Engeli Ve İletişim Sorunu

02 Haziran 2025 11:36
İlayda sonuçtan hiç memnun değil

12 Ekim 2023 15:45
Hande sonuçtan hiç memnun değil

02 Ocak 2025 15:21
Mükerrem sonuçtan hiç memnun değil

Katılım Emeklililik Ve Ankara Liv Hospital Pişmanlıktır

Mükerrem