Cihan sonuçtan memnun değil

Liv Hospital'da Kan Grubu Belirsizliği Ve İletişim Sorunları

10 Aralık 2024 02:10

Ankara/Çankaya/Liv Hospital'da oğlum H**** M*** (6) yaşında çocuk sağlığı doktoru olan Prof. M***** K********'a tamamlayıcı sağlık sigortamız üzerinden muayeneye götürdük. Doktor genel kontrolleri yaptıktan sonra tam kan istedi. Aynı zamanda doktora oğlumun kan grubunu bilmediğimizi söyledik ve bunu da talep ettik. Doktor tamam demesi üzerine sekreterliğe gittiğimizde, hocanın sistemde çocuk sağlığı olsa da alerji üzerine branşı olduğundan sigortamız karşılasa bile 130 liralık bir ödeme talep ettiler. Onu da ödedim. Neyse, kanı verdik. Kan sonuçları çıkınca kan grubunu göremedim. Tam 4 kere kayıt oluşturdum, doktorun yanındaki hemşireye bağladılar. 'Neden kan grubunu göremiyorum? Bunu talep etmiştik.' demem üzerine telefonumu yüzüme kapadı. Sekreterliğe kayıt oluşturmama rağmen dönüş olmadı. Kayıttakiler ekstra 130 lira paramızı aldı. Özetle Liv Hospital'a yakışmadı. Bu arada çocuğumun kan vermesi beni çok zorladı ve korktuğu için kan grubunu öğrenmek için fırsatımı da kaçırmış oldum.

17 Aralık 2024 09:09 (Şikayetten 7 gün sonra)

Liv Hospital Ankara Çocuk Sağlığı Polikliniği Mağduriyetleri

24 Aralık 2023 16:25
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Liv Hospital Kimlik Eksikliği Nedeniyle Hasta Çocuğa Muayene Engeli Ve İletişim Sorunu

02 Haziran 2025 11:36
Ayça sonuçtan hiç memnun değil

26 Nisan 2025 00:35
Liv Hospital'da Hemşire Hatası Sonrası Çocuğumun Kolu Zarar Gördü
Aslı sonuçtan hiç memnun değil

Liv Hospital Ankara'daki Hastanede Alerji Tedavisi Hakkında Tarafsız Şikayet

12 Mayıs 2024 21:30
Gözde sonuçtan hiç memnun değil

Liv Hospital Yanlış Bilgilendirme Nedeniyle Beklenmedik Muayene Ücreti Ve İletişim Sorunu

30 Temmuz 2025 14:53