Selim sonuçtan memnun

20 Nisan 2024 19:47
Selim'in Teşekkür Mesajı
“Little Ceasars Ailesine şikayetimi değerlendirdikleri için teşekkür ediyorum. Keşke mağazaya gittiğimde bu muameleyi görseydim konu bu noktaya hiç gelmezdi. Benim asla maddi bir talebim olmamıştır. Firmanın ürünlerini müşterilerine düzgün ve adil olarak dağıtması tek dileğimdir. Saygılarımla Selim Öztürk”

Bugün, 20 Nisan 2024 tarihinde İstanbul Kozyatağı'ndaki Little Caesars mağazasından aldığım büyük boy 'Eti Bol' pizza içerisindeki malzemelerin eksik olduğunu tespit ettim. Mağazaya geri götürdüğümde, personel ürünün tamamı olmadığı gerekçesiyle şikayetimi reddetti. Ürünü mağazada bırakarak, acilen bilirkişi tarafından incelenmesini talep ettim. Aldığım ürün ile mağazadaki görsel arasında büyük bir fark olduğunu belirttim. Personel, reklam görselinin farklılık gösterebileceğini ifade etti. Müşteri olarak, gösterilen ile satılan ürün arasındaki bu farklılığın kabul edilemez olduğunu dile getirdim ve kalan dilimlerin incelenmesi için mağazada bıraktım. Başkalarının da benzer bir durumla karşılaşmaması için bu şikayette bulunuyorum.
Selim Ö***** +905*******56

20 Nisan 2024 19:48 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba Selim Bey, 28532512 nolu şikayetiniz ile ilgili olarak en kısa sürede sizinle iletişime geçilerek bilgilendirme gerçekleştirilecektir. Müşterilerimiz tüm talep, öneri ve şikayetleri ile ilgili bize Müşteri Hizmetlerimizden ulaşabilir. Saygılarımızla Little Caesars Müşteri Hizmetleri

21 Nisan 2024 12:40
Selim
Selim
22 Nisan 2024 09:33

28 Ağustos 2024 19:39
Vedat sonuçtan çok memnun

15 Ağustos 2025 19:12
"Müşteri hizmetleri T**Hanım şikayetimle ilgilendi ve sorunun çözümü için destek oldu. Kendisine teşekkür ederim."

12 Nisan 2024 22:06
Alp sonuçtan çok memnun