Mert sonuçtan hiç memnun değil

LTB Kusurlu Ürüne İnceleme Red Verdi

02 Aralık 2023 00:35

Mağazanızdan iki adet pantolon aldım ve pantolonları yıkmadan giyemem. Sonrasında yıkadım ve giydim, ancak renk atmıştı. Diğer pantolonu incelediğimde her ikisinde de sorun olduğunu fark ettim. Yıkama talimatlarına uyduğumu belirtmeme rağmen böyle bir sorunla karşılaştım. Mağazanıza geldim ve ürünlerin incelenmesi için gönderileceğini söylediler. Gönderildi ve bugün olumsuz yanıt aldım. Daha önce de sizden ürün aldım ve böyle bir sorunla karşılaşmadım. Bir senedir kullanıyorum ve pantolonlarınızdan memnundum. Sorunun çözülmesini talep ediyorum.

04 Aralık 2023 13:11 (Şikayetten 2 gün sonra)
Mert
Mert
07 Aralık 2023 23:24
LTB Kusurlu Ürüne İnceleme Red Verdi

Siz inceleme yapan çalışanınızın gerçekten ya iş bilmiyor ya da gözleri görmüyor sadece 1 yerinde geniş bir cizgi halinde renk atması mevcut bunu görmemesi ver red vermesi gerçekten çok saçma ayıplı olan bir malı böyle göstermeniz gerçekten saçmalığın daniskasi bir daha alışveriş yapmayacağım ve sizin markanızı asla tavsiye etmeyeceğim sizin nasıl pis bir marka olduğunuz yayacağım merak etmeyin yalan dolanla iş yapılmaz ürününüze sahip çıkmıyorsunuz gideceğim o mağazanızda o pantolonu yırtacağım herkeste görecek sizinle fotoğrafta paylaştım bu çalışanların göremediğini 100 gramlık telefon görüp çekebiliyor çok yardımcı oldunuz helal etmiyorum hakkımı

Bahadir sonuçtan hiç memnun değil

Bahadir
10 Kasım 2023 15:10
Aykut sonuçtan hiç memnun değil

06 Aralık 2023 10:11

14 Ağustos 2024 02:39
Little Big Pantolon Renk Atması Ve Mağduriyet
Safiye sonuçtan hiç memnun değil

27 Mayıs 2025 23:36
İnceleme Süreci Ve Ürün Kalitesi Hayal Kırıklığı Yarattı
İhsan sonuçtan hiç memnun değil

04 Aralık 2023 01:21
Little Big Kot Pantolonun Renk Solması