Liqui Moly Çok Kötü Bir Ürün

Liqui Moly Çok Kötü Bir Ürün
30 Ocak 2024 23:37

Liqui moly adlı markadan almış olduğum motor iç temizleyici hayal kıtıklığına yol açtı. Motor içi çamur temizleyici ekledim ve 200 km yol yaptım motoru zorlamadan, akabinde yağ kartelini açtık eski yağ çıktı motor içinde hiçbir temizlik yapmadı. Alma güvenme, paranı çöp etme.

Yorumlar (14)

Surf

Sana laf anlatacağıma gider deveyi hendekten atlatırım daha iyi.

Necati
Necati

Kral sanırım sen haklısın okudum açıklamada ben olsam uğraşmam ki öyle şeylere hiç gerek yoktu sadece rölantine temizleyici alsan yeterliydi 15 dakika dakika temizler sıvı yağ gibi boşalır temizlenmiş olurdu. Artık çamur kirli filan hikaye bir daha yapma geçmiş olsun ya da en az 10 kilometre yapıp eve dönecen öyle yapacaksın yoksa ne olur ne olmaz bilinmez 200 kilometre çok fazla riskli

Surf

Seni okutan Türkçe hocan bu yazdıklarını görse sana verdiği puanlara üzülür. Üzerinde e. Şek kadar motor içi yağ çamur temizleyici yazıyor karter nerede motorun içindemi. Bir de zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyorsun. Sen daha okuduğunu anlamıyorsun ki sorunun beyin hücrelerinde olduğunu sana nasıl anlatayım.

Ozan
Ozan

Karter temizleyici ekledikten sonra 200km yol yapmak vallahi helal olsun, inşallah ileride problemlere yol açmaz.

Eyup

Sen urunu bul oku, kullanma kılavuzunda ne yazıyor. Bu karter temizleyici değil. Karter çamur temizleyici

Kardeşim kullanım kılavuzuna göre kullan. 200 km yol yapmak nedir? Bir de burada gerçekten bir şey biliyormuş gibi gider yapıyorsun.

Surf

Sen ürünün nasıl kullanılması gerektiğini okudun mu? Ürünü motora ilave ettikten sonra en fazla 15 dakika rölantide çalıştırıp yağı ve filtreleri değiştirip yeni yağ koyacaksın. Sana at 200 km yap diyen kimse sana yanlış bilgi vermiş. Kullandığın ürünü ben 3 senede 4 defa kullandım gel 576 bin km deki taksi çıkması aracımın motor sesini dinleteyim sana.

Mevlüt
Mevlüt

Hocam benim araçta 242000 km de kullanmayı düşünüyorum ama km yüksek olduğu için korkuyorum da. Gerçekten işe yarıyor mu

Eyup

Sen urunu bul oku bakayım kullanma kılavuzunda ne yazıyor. Bos bos konuşuyorsun

Eyup

Sen urunu alda bir oku. Bos bos ne yazıyorsun. Bu ürün kullanımı üzerinde urunu ekleyip 200 km gidin diye yazıyor. Senin dediğin motor karter temizleyici. Ağzı olan yazıyor

Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Liqui Moly Ceratec Gürültülü Ve Sarsıntılı Çalışmaya Sebep Oldu

22 Aralık 2023 23:45
Anıl sonuçtan hiç memnun değil

Egemot Otomotiv Saygısızlığı ( Liqui Moly)

20 Temmuz 2024 18:23
Egemot Otomotiv Saygısızlığı ( Liqui Moly)

Liquimolyturkey.com Araç Motor Yağı

09 Ağustos 2023 07:39