Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Liqui Moly Ceratec Gürültülü Ve Sarsıntılı Çalışmaya Sebep Oldu

22 Aralık 2023 23:45

5lt liqui moly top tec 4600 yağ aldım ve üzerine 300ml liqui moly ceratec yağ katkısı ekledim. 20 km sonra motor gürültülü ve sarsıntılı çalışmaya başladı. Şimdi bundan kurtulmak için motor içi temizliği ve tekrar yağ bakımını tekrarlayacağım. Kalıcı bir sıkıntı oluşup oluşmadığı da belli değil. 95bin km. De hiçbir problemi olmayan aracımda koruma amaçlı kullandığım piyasanın en pahalısı bu ürünler başıma durduk yere iş açtı. Masraflarımın karşılanmasını istiyorum.

Yorumlar (5)

İzzet

Son yağ değişimimde kullanmıştım metro marketten aldım top tech 4200 Passat 1,6tdi 120 aracıma 140 bin km de aracım yağ yaktırdı bu ürün 9000 km yol yapmıştım hemen eski yağıma döndüm sanırım uyumlu değil bu marka aracımla

Surf

Aracın yağ kapasitesi 5 litre ise üzerine 300 mlt o ürünü ilave ettiysen çok büyük hata yapmışsın. Yağ ve ürünün toplamı 5 litre yi geçmemesi lazımdı. Aracında yağ ve ürün 5.3 litre olduğu için sibop iticileri ve lastikleri aşırı yağlanmadan dolayı sesli çalışmasına sebep olur. Piyasada sahte ürün çok sahte ürün kullandıysan o başlıca sıkıntı. Yağ çubuğunu kontrol et maksimum seviyeyi geçtiyse yağı 400 mlt kadar boşalt çalışma normale dönecektir. Bu markanın ürettiği ürünlerin %30 unu kullandım bir tek ürününde bile sıkıntı çekmedim bilgin olsun.

Yasin

Kapasitesine uygun kullanıldı, onda problem yok.

Umurhan

Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Ürünlerinizi nereden temin ettiniz? Ne gibi aksiyonlar alındı ve şu an ne durumda aracınız? Geri dönüşünüzü bekliyorum, teşekkürlerimle. Saygılar.

Yasin

Onlineyedekparca.com dan aldım. Aracı tedbir amaçlı pek kullanmadım. Bu hafta motor içi engine flush Plus ile temizlenip yağ pompası değişecek ve zincir seti de. Umarım başka bir şey gerekmez çünkü ciddi bir bakım parası tutacak.

Brava Endüstri Yağ Sonrası Debriyaj Takımını Elime Aldım

26 Mayıs 2024 23:16