Yeşim sonuçtan memnun

LG TV Güncelleme Ve Sunucu Hatası Nedeniyle Uygulamaların Açılmaması

LG TV Güncelleme Ve Sunucu Hatası Nedeniyle Uygulamaların Açılmaması
23 Aralık 2023 15:51

Yaklaşık dört yıldır LG televizyon ve uygulamalarını kullanıyorum. TV üzerinden Netflix, Spotify, Disney+ gibi uygulamaları kullanabiliyordum. Haziran ayında taşındım ve yeni internet bağlantımı kurduğumda herhangi bir hata almadan TV'nin çalışmasına ve güncellemeleri almasına devam etti.

Ancak bugün, birdenbire ne uygulamalar açılıyor ne de güncelleme yapılabiliyor! Netflix'i açmaya çalıştığımda 'Uygulamanın güncel versiyonu var, güncellemek ister misiniz? ' sorusuna 'Evet' dememe rağmen güncelleme gerçekleşmiyor ve 'Geçici bir sorun var, hizmet geçici olarak kullanılamıyor.' diyerek ekranı kapatıyor.

Uygulamalara girip güncellemelere bakmak istediğimde de aynı hatayı alıyorum. Mobil uygulamadan giriş yapmaya çalıştığımda ise 'Sunucuya bağlanılamıyor (N1008) ' hatasıyla karşılaşıyorum. LG müşteri hizmetlerini aradığımda telefona çıkan kişi bana başka bir numara vererek resmen başından savmak istedi.

Bu numarayı aradığımda ev modemini kapatıp telefonumu modem olarak kullanmamı ve tekrar denememi istediler, ancak bu işlemi yaptığımızda da sorun çözülmedi. TV'yi 15 saniye kapalı tutup yeniden açmamı önerdiler, bu da ise yaramadı.

En sonunda uygulamalarda sorun olduğunu söylemeye başladılar ama TV'de hesabıma giremediğimi ve mobil uygulamayı kullanamadığımı, sunucu hatası aldığımı belirttiğimde yorum yapamadılar ve durumu merkeze ileteceklerini söylediler.

Ancak anlayamadığım bir şey var; hafta sonu keyif yapmak istedik, ancak saçma sapan sorunlarla uğraşmak zorunda kaldım ve yetkililerden de bir çözüm bulamıyorum.

profile profile profile
24 Aralık 2023 00:17

Sorun müşteri temsilcisinin desteğiyle çözüldü.

Cem

Bilgilendirme için teşekkür ederim. Maalesef bana da olamadılar. Söylemiş olduğunuz aksiyonların hepsini denedim ama benim ki çözülmedi maalesef.

Cem

Bende de aynı sorun var ama çözemiyorum. Sorununuz nasıl çözüldü?

Yeşim

Ben her şeyi sıfırlayıp yeniden kurdum. Firmanın hiçbir yardımı olmadı fakat modemi de uyduyu da TV'yi de fabrika ayarlarına döndürüp tekrar kurdum.

LG Kategorileri