LG Nanocell TV'de Sözleşme Yüklenemiyor, Uygulamalara Erişim Engelli

Muhammed
25 Aralık 2024 05:07

LG Nanocell televizyonumda (sıfır) kullanıcı sözleşmeleri yüklenemedi hatası veriyor. Uygulamalara sözleşme onaylayamadığım için erişemiyorum. Ağda sıkıntı yok hatta başka ağlara da bağladım DNS ayarlarını da değiştirdim fabrika ayarlarını da yaptım fakat bir türlü sözleşmeyi indirmedi. Sunucu hatası var diyor. Acil yardım ederseniz sevinirim.

profile profile profile

Yorumlar (8)

Harun
Harun

Sorun çözüldü mü, aynı sorun bende de oldu

LG Nanocell TV'de Sözleşme Yüklenemiyor, Uygulamalara Erişim Engelli
Mahmut

2- Ne kadar denediysem uygulama açılmadı sürekli server hatası verdi. Onu da yine haspel kader şöyle çözdüm. Bir tek tarayıcı uygulaması çalışıyordu onda da yine de devam et butonu çıkıp duruyordu. Saati kontrol edin diyordu. Saati kontrol ediyorum sorun yok ama sorun yine de devam ediyordu. Youtube.com sitesine girmeye çalıştım ilk açtığımda doğru düzgün yükleme yapmadı sonra birden güncelledi dedi. Daha sonra uygulamalar çıkmaya başladı. Uygulama sorunu böylece ortadan kalktı. 3- kanal yüklemeye çalışırken turksattkgs şeklinde yükleme yapmıyordu. Uygulama sorununun çözümüyle o da çözüldü. Umarım aynı şekilde siz de çözebilirsiniz...

Mahmut

Sorun çözüldü! Merhabalar. Ben de aynı sorunu dün sıfırlama yaptıktan sonra yaşadım. Ve tüm tuşlara basarak televizyonu nasıl düzelttiğimi anlatayım size. Hatalar 1- sıfırlama sonrası kullanıcı sözleşmesi onay problemi 2- uygulama yükleme sorunu 3- sürekli saat ayarlı değil sorunu Çözümü şöyle yaptım 1-İlkin kullanıcı sözleşmesini bir türlü yüklemedi. Ancak telefondan lgthink uygulamasını yükledim. Bu uygulamadan giriş yaptım (eski hesabımla). Bağlantı kurulduktan sonra uygulamanın sağ üst tarafında ayarlar iconu var oraya basıp sonra açılan sekmede TV üyeliği kullanıcı sözleşmesi var. Ona tıkladım bir şekilde oradan sözleşme açıldı. Açılır açılmaz da TV'deki sözleşme açıldı onayladık bitti. Açıldı TV ancak uygulama sorunu devam etti. Devamı yorumda.

Hakan
Hakan

Arkadaşlar sorunu çözülen var mı? Şu an kullanıcı sözleşmesinden dolayı hiçbir uygulamaya giremiyorum

Tony
Tony

Bende de aynı sıkıntı var son gelen güncelleştirmeden sonra kullanıcı sözleşmesi indirilemiyor ve LG uygulama mağazasına girilemiyor LG oled evo55 bir an önce sıkıntının giderilmesini istiyoruz

Hale
Hale

Aynı durum ben de de var ve nasıl çözeceğimi bilmiyorum, acilen destek talep ediyorum. Durduk yerde böyle oldu güncelleme sonrası. İnternette sorun yok görünüyor. Çok sıkıntılı bir durum içindeyim, LG oled 55. Kullanıcı sözleşmesi de indirilemiyor bu ne saçma bir şey

Ben de aynı sorun var nasıl çözeceğiz bu durumu?

Gökhan
Gökhan

Don güncellemeden sonra kendi içerisinde yüklü internet uygulamasında kesintiler oldu apps mağazasına girmeden hata verdi fabrika ayarlarlarlarına döndürdüm bu sefer de kullanıcı sözleşmesi gelmiyor

LG TV'de Kullanıcı Sözleşmesi Hatası Nedeniyle Hiçbir İşlem Yapılamıyor

Uğur