Cihan sonuçtan hiç memnun değil

LG Buzdolabında Yoğun Koku Ve Yetersiz Soğutma Sorunu

LG Buzdolabında Yoğun Koku Ve Yetersiz Soğutma Sorunu
Cihan
21 Kasım 2024 11:14

LG buzdolabında kapaklı kutularımız ve sebze haznesi terliyor, sebze/meyvelerimiz 2-3 günde bozulmaya başlıyor, dondurucu kısmındaki koku hava yoluyla aşağı bölüme karışıyor. En önemli şikayetimiz, buzdolabının her iki bölmesinde çok yoğun bir plastik kokusu var ve temel gıda besinlerine siniyor. Bu sebepten gıdalarımızı tüketemeden çöpe atmak zorunda kalıyoruz. Bununla alakalı servis çağırdık ve 02.10.2024 tarihinde eve gelen teknisyen arkadaşlar kokunun yoğunluğunu teyit ettiler, terleme ile ilgili fotoğraf çekip genel merkez ile görüşeceklerini beyan ettiler. Birkaç gün sonra dönüş yaptıklarında bir şok daha yaşadık. Adamlar resmen bizimle dalga geçer gibi, "sıcak ürünleri dolaba koymayın, kapağı fazlaca aç kapa yapmayın, ıslak şekilde ürünleri dolaba koymayın" şeklinde bize buzdolabı nasıl kullanılır anlatmaya çalıştılar. Bir de yetmezmiş gibi 40 bin tl ödediğim dolabın sebzeleri bozmaması için yeni çıkan bir aparattan söz ederek onu satın alıp kullandığım takdirde bu sorunun ortadan kalkacağını söylediler. Eğer buzdolabıma işlevini yerine getirmesi için ekstra bir şeyler alacaksam neden 40 bin tl ödedim, onun yerine daha ucuz bir marka alabilirdim. Zaten en büyük şikayetimiz olan koku problemi ile alakalı hiçbir bilgi vermediler, buzdolabı kullanımı konusunda gayet hassas ve dikkatli davranan tüketicileriz. Hiçbir ürünümüz açık şekilde dolaba konulmaz, dondurucu kısmındaki gıdalarımız her zaman çift ambalaj içinde saklanır. Kullandığımız saklama ürünlerinin tamamının birinci sınıf kalitede olmasına özen gösteririz. Asla sıcak bir gıdayı soğutmadan dolaba koymayız, ıslak bir ürün varsa kurulamadan dolaba koymayız, çekirdek bir aileyiz. Gün içinde de işte oluyoruz. Dolabın kapağını aç/kapat şeklinde kesinlikle çok az kullanıyoruz. 12 yıl boyunca farklı marka buzdolabımızı kendi evimizde kullandık, bu şekilde problem yaşamadık. Bu şekilde dalga mahiyetindeki cevaplarına itiraz ettim ve bana dönüş yapacaklarını söylediler fakat 10 günü geçmesine rağmen kimse aramadı. Tekrardan şikayetçi oldum ve 23.10.2024 tarihinde LG tarafından arandım ve bana yardımcı olmadılar. Buzdolabının teknik olarak görevinin soğutma olduğunu söylediler, dolayısıyla benim şikayetlerimin arıza olmadığını söyleyerek yardımcı olamayacaklarını belirttiler. Servis raporunun tarafıma gönderilmesini istediğimde olumsuz yanıt aldım. LG tarafından 40 bin TL'lik bir mağduriyetim söz konusudur, ürünün iade alınıp ödediğim ücretin tarafıma iadesini istiyorum.

Nagihan sonuçtan hiç memnun değil

Nagihan
14 Temmuz 2024 00:08
LG Buzdolabı Aldığımıza Pişman Etti

Yakup
25 Eylül 2024 14:12
LG Buzdolabı Sorunları Ve Yetersiz Servis Hizmeti
Öznur sonuçtan hiç memnun değil

LG Buzdolabı Mağduriyeti Ve İlgisizliği

Öznur