Mina sonuçtan hiç memnun değil

Let’s Be Child Lavabo Musluğu Oyuncağı Sürekli Bozuluyor Ve Teknik Destek Yok

29 Nisan 2024 15:09

Aralık 2023'te Ebebek'ten lets be child markasının interaktif lavabo seti aldım. 3 hafta içinde ürünün musluğu bozuldu ve su vermemeye başladı. Bütün kullanma talimatlarına da uyduğumuz halde. Ebebek aracılığıyla teknik destek sağlanması için lets be child firmasına başvuruda bulunduk. Onlar da cevap olarak ürün 15 gün içerisinde bozulsaydı yardımcı olabileceklerini, 15 günü geçtiği için yardımcı olamayacaklarını ve yedek parçayı para vererek satın alabileceğimizi söylediler. Firmadan bu cevabı alınca neyse dedik. Çocuğum bu oyuncak ile oynamak istediği için mecburen 15.04.2024 tarihinde lets be child'ın kendi internet sitesi üzerinden musluğu yedek parça olarak 200 TL'ye satın aldım. 17.04.2024 tarihinde ürün elime ulaştı. O tarihten bu yana oyuncak yine kullanma talimatlarına uyarak birkaç kez kullanıldı ve 28.04.2024 tarihinde bu musluk da bozuldu, su vermemeye başladı. Birkaç gündür de çalışırken bir su veriyordu bir vermiyordu zaten. Lets be child firması ile müşteri hizmetleri numarasından iletişim kurdum, WhatsApp üzerinden ürünün videosunu atmamı istediler. Ben de videosunu attım, birkaç kez kullandığımızı ve kullanma talimatlarına uyduğumuzu belirttim. ''Teknik destek ekibine videoyu ilettim. Birkaç kez kullanıldığı için bu aşamada bir işlem gerçekleştiremeyeceklerini ilettiler.'' şeklinde bir cevap aldım.
Söz konusu firma ürünü sattıktan sonra bir sorun olması halinde hiçbir destekte bulunmayan, tüketici haklarından habersiz bir firma. Gerekli yerlere gerekli başvurularda bulunacağım ki haklı ve iyi niyetli müşteriye bu yaptıklarını bir daha yapamasınlar.

22 Ağustos 2024 11:00
lets-be-child-kisa-surede-bozulan-pahali-oyuncak-hayal-kirikligi-1.pdf

20 Mayıs 00:36
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Hızla Bozulan Oyuncak Lavabo Hayal Kırıklığı

21 Nisan 00:06
Hızla Bozulan Oyuncak Lavabo Hayal Kırıklığı

28 Haziran 2024 14:49
Let’s Be Child Let S Be Child Pilli Lavabo Musluğu
Merve sonuçtan hiç memnun değil

15 Aralık 2023 13:48