Levent sonuçtan hiç memnun değil

Lescon Müşteri Hizmetleri Hizmet Vermiyor, Ulaşılamıyor

Levent
20 Haziran 2024 08:42

Dünden beri Lescon müşteri hizmetlerini (08504501050) arıyorum. Bir saat telefonda kalmama rağmen müşteri hizmetlerine ulaşamadım Bu sabah tekrar denedim durum aynı yani bu yoğunluktan filan değil. Koymuşlar bir müşteri hizmetleri numarası ama aktif değil ama çalışmıyor bekle Dur bekle Dur saatlerce bekletiliyor lescona yapışmayan bir durum. İnternet mağazasından almış olduğum ürünün bedenini hatalı girdiğim için ürün kargolanmadan adan değiştirmek istedim ve yaptığım düğer alışverişi iptal etmek istedim ama bir türlü lescona Ulaşamıyorum kendilerini düşünüp Kargo masrafı oluşmasın diye hemen müdahale etmek istiyorum Ancak maalesef. Kendilerine ulaşamadım. Ayrıca Koskoca Lescon firmasının internet mağazasında yaptığım alışverişi maalesef iptal etme seçeneği yok mobil uygulamadaki seçenek hata veriyor. Bu tür mağazaları bu tür köklü firmaların Bu hataları yapmaması lazım dönüş bekliyorum.

02 Temmuz 2024 08:31 (Şikayetten 11 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Genel Merkezimiz resmi tatil sebebiyle iletişime geçmiş olduğunuz tarihte kapalıydı. Hafta içi olmak üzere 08:00/18:00 saatleri arasında iletişime geçebilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Bende 2 adet krampon aldım gerçekten çok kalitesiz çıktı ayakta esniyor ve sürekli yamuluyor sürekli Lescon alıyordum ama artık almam ve kimseye de aldırmam iade ya da değişim için gittiğimde ilgilenenmediler gerçekten çok böyle bir marka nasıl böyle kalitesiz ürün oluyor anlamadım

Hiram sonuçtan hiç memnun değil

Hiram
10 Temmuz 2025 12:30