Burak sonuçtan hiç memnun değil

Lescon Attack 3 Halı Saha

Lescon Attack 3 Halı Saha
03 Nisan 2024 22:27

10 ay önce Lescon dan Lescon attack 3 halı saha ayakkabısı aldım. Ayakkabıyı çok kullanmadığım halde bağcıklarının dikiş yerinden söküldü. Mağazasına gönderdim. Ürünü incelediler ancak kullanım hatası raporu çıkardılar. Ne yani ayakkabıyı bağlamadan mi oynayalım. Takdiri sizlere bırakıyorum. Koskoca Lescon bir ayakkabısının arkasında da duramayacaksa. Yenisi ile değiştirilmesini ya da para iadesi istiyorum.

04 Nisan 2024 11:22 (Şikayetten 12 saat sonra)
05 Nisan 2024 00:08

Merhaba Müşteri hizmetlerinizi aradım. Ama hiçbir sonuç alamadım. Ayakkabıyı kullanım kurallarına göre kullandım. Müşteri hizmetleri şunu söyledi ayakkabı ile suda oynamayacağımı söylediler. Böyle bir mantık var mı. Yağmur da top oynadık getirdim poşetten çıkardım sildim. Buna rağmen ayakkabı bağcık yerlerinden söküldü. Bence kullanım hatası değil de üretim hatası gibi duruyor. Arkadaşımda da aynı ayakkabı aynı yerden söküldü. Hepsi mu kullanım hatası soruyorum. Neden üretim hatasını kullanım hatası olarak müşteriye yükleniyor.

Sinan
20 Haziran 2023 15:35
Moray sonuçtan hiç memnun değil

Moray
23 Aralık 2023 00:07

10 Nisan 2024 19:23

Murat
20 Ocak 2025 10:19
Halı Saha Ayakkabısında Hayal Kırıklığı: Müşteri Memnuniyetsizliği Ve İade Sorunu

Ferhat
17 Şubat 2025 15:12