Lenovo Laptop: 4 Ayda Çözülmeyen Sorunlar Ve İade Talebi

Lenovo Laptop: 4 Ayda Çözülmeyen Sorunlar Ve İade Talebi
30 Ekim 2024 17:46

02.07.2024 tarihinde Vatan Bilgisayar'dan Lenovo Ideapad 3 12. Nesil core i 3 laptop aldım. Aldığımdan itibaren laptop, boot manager (mavi ekran) hatası verdi. İlk servise verdiğimde laptop fabrika çıkışlı SSD bozuk isterseniz değişim yapalım isterseniz bilgisayarı düzeltip geri verelim dediler. Düzeltip verin dedim. Değişim istemedim ondan sonra toplam 4 kere daha servise vermek zorunda kaldım. Laptop her defasında yapıp veriyoruz dediler. Ama yaptıkları hiçbir şey yok 4 ay geçmesine rağmen laptopu 1 kere bile kullanamadım. Bu saatten sonra paranın iadesini istiyorum 4 aydır sıfır aldığım laptopu 2 gün bile insan kullanamaz mı? Vatan Bilgisayar'a konuyu taşıdığımda Tüketici Hakları'na şikayet edin. Biz aracı kurumuz hiçbir şey yapamıyoruz dediler. Laptop Fabrika çıkışlı bozuk,4 kere servise verildi. Halen sonuç yok. Lenovo 4 ay beklediğim için paranın iadesini istiyorum.

01 Kasım 2024 10:08 (Şikayetten 1 gün sonra)
01 Kasım 2024 10:26

Sayın müşterimiz, Lenovo ürün ve hizmetleriyle ilgili deneyimlerinizi, görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Konuyla ilgili sizlere telefon yolu ile geri dönüş yapılmıştır. Lenovo’yu seçtiğiniz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Lenovo Türkiye

01 Kasım 2024 10:39

Lenovo dan melih bey aradı. Bilgisayar parçasında sorun yok ise yazılımdandır. Yazılımda bizim sorumluluğumuza girmiyor. Windowsla görüşe bilirsiniz diyor. Vatan Bilgisayar Lenovo’ya gönderiyor Lenovo Windows a yönlendiriyor. Yazılımsal ise bilgisayar çalışmamazlık yapmaz en son bilgisayar çalışmıyordu. Sıfır aldığım bilgisayarı 1 kere bile kullanamadım Tüketici Hakları'na gideceğim diyorum gidebilirsiniz beyefendi diyor. Canım yanıyor bu kadar ucuzmu insan parasını almak

Sessiz sonuçtan hiç memnun değil

Sessiz

07 Aralık 2024 09:25

Lenovo Ideapad'de Ekran Titremesi Ve İade Sorunu

Fırat
30 Nisan 2025 01:41
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Yunus
20 Kasım 2023 16:17