Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Lenovo Bilgisayar Lenovo M11 Tablet

29 Ağustos 2024 13:45

Lenovo M11 tableti 2 hafta önce aldım
ve 1 haftadır aşırı yavaş şarj alıyor. Gece takıyorum, sabah ancak dolmuş oluyor
ve 1 haftadır tablet uygulamalara girmiyor, çok yavaş. Media Markt'tan aldım ve yetkili yavaş olmadığını söylemişti. Bu duruma bence çözüm bulmalıyız, bu şekilde kullanılmaz.

23 Eylül 2024 10:45

Lenovo tabletim hala daha donma ve kasılma yapılıyor. Media Markt a gittim ve 20 gün sonra teslim edeceklerini söylediler. Benim için 20 gün çok uzun bir süre KVK ya götürdüm ve ertesi gün tableti aldım Fakat ekran dokunmatiği çalışmıyordu yarım saat beklettiler ve sıkıntı yok gibi görünüyordu sorun olursa 1 ay sonra gelin dediler. Şu an da sorun var ve ben artık bu sorundan bıktım sürekli bir donma yapıyor ve ekranı kapatmak için tuşa bastığımda asla basmıyor

03 Eylül 2024 10:03 (Şikayetten 4 gün sonra)
03 Eylül 2024 10:11

Sayın müşterimiz, Lenovo ürün ve hizmetleriyle ilgili deneyimlerinizi, görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Konuyla ilgili sizlere telefon yolu ile geri dönüş yapılmıştır. Lenovo’yu seçtiğiniz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Lenovo Türkiye

04 Eylül 2024 12:10

Merhaba, tabletimde şarj sorununu şarj adaptörünü daha yüksek voltla değiştirdim sıkıntı kalktı fakat tablette donmalar devam ediyor fazla uygulama yok fazla olanları temizledim

23 Eylül 2024 10:40

Lenovo m 11 tabletim Donma kasma sorunu vardı artı olarak şarjda gibi gözüküyordu, şikayette bulundum geri dönüş yaptılar ama herhangi bir şey yaramadı. Media Markt dan almıştım bu sefer oraya götürdüm ve 20 içinde geleceğini söyledi. 20 gün çok fazla bir süre bende KVK ya götürdüm 1 günde yaptılar fakat gittiğimde ekranım asla dokunmatik çalışmıyordu yetkiliye söyledim ve yaptılar. Tablet şu an benim elimde fakat aynı sorun devam ediyorsun sürekli olarak donma ve kasılma lütfen arttık buna bir çözüm bulunsun

Lenovo Bilgisayar Lenovo TAB M11 Yavaşlık Sorunu

Turhan