29 Aralık 2023 00:151.007

Bilgisayarımın ekranı kapalıyken üstüne biblo düştü ve ekranın iç kısmında bir kırık oluştuğunu düşünüyorum. Bunu değiştirmek veya tamir ettirmek istiyorum ancak ne kadar güvenilir olacağını (parça çalınması vb.) bilemediğim için yetkili kuruma iletilmesini istiyorum. Bu nedenle buraya yazıyorum.

29 Aralık 2023 09:19 (Şikayetten 9 saat sonra)

Sayın müşterimiz, Lenovo ürün ve hizmetleriyle ilgili deneyimlerinizi, görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Müşteri danışmanınız, sikayetvar.com platformunda dile getirdiğiniz şikayetinizle ilgili size hizmet vermek üzere telefon veya e-posta yoluyla en kısa süre içerisinde size ulaşacaktır. Saygılarımızla, Lenovo Türkiye

Cem
29 Aralık 2023 09:23

Telefon üzerinden ulaşamayabilir pek müsait değilim e postadan ulaşmasını rica ederim

29 Aralık 2023 09:24

Sayın müşterimiz, Lenovo ürün ve hizmetleriyle ilgili deneyimlerinizi, görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Konuyla ilgili sizlere telefon yolu ile geri dönüş yapılmıştır. Lenovo’yu seçtiğiniz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Lenovo Türkiye

2 Ocak 2024 12:25

3 Ocak 2024 15:09

22 Kasım 2023 10:033.324

"Teşekkürler, garanti kapsamında ürün tamir edildi."

15 Eylül 2023 23:25589

Bir adet ALL in One PC Lenovo ile irtibata geçerek garantiye gönderdim ürün tamir edildi diye gönderildi. Ürün ekranı kı...

Lenovo Bilgisayar Lenovo Ürüne Sahip Çıkmıyor Garantiyi Yokuşa Sürüyor

4 Ocak 2024 17:551.491

"Bizi arayan beyefendi çok yardımcı oldu teşekkürler."

Lenovo Bilgisayar Lenovo Ürüne Sahip Çıkmıyor Garantiyi Yokuşa Sürüyor

24 Aralık 2023 10:181.951

"Cihazım garanti kapsamında yapıldı. Benimle ilgilenen müşteri temsilcisine; göstermiş olduğu ilgi, alaka ve yardımlarından dolayı teşekkür ederim. Cihazımı 4 Ocakta servise gönderdim 11 Ocakta tamiri yapılmış, sağlam ve eksiksiz bir şekilde elime ulaştıran Servis yetkililerinede teşekkür ederim."

16 Ocak 2024 16:311.397

"Merhaba, cihazım belirtilen sürede onarıldı ve cihazım adresime gönderildi kontrol ettim herhangi bir problem görünmüyor ve özverili çalışan bir firma olduklarını sorunumun çözümüyle gösterdiler çok teşekkür ederim"

Tümünü Gör
Lenovo Bilgisayarımda İnternet Görünmesine Rağmen İnternet Çekmiyor!

LenovoBilgisayarımda İnternet Görünmesine Rağmen İnternet Çekmiyor!

Ömer
Lenovo Kalitesiz Dış Kasa Ve Klavye!

Lenovo KalitesizDış Kasa Ve Klavye!

Kenan
Lenovo Servisten Gelen Ürün Tamir Olmadan Gönderilmiş, Aynı Sorun Devam Ediyor!

Lenovo ServistenGelen Ürün Tamir Olmadan Gönderilmiş, Aynı Sorun Devam Ediyor!

Ferhat
Lenovo Loq 170 Watt Adaptör Yetersizliği!

Lenovo Loq 170Watt Adaptör Yetersizliği!

Musab
Lenovo Bluetooth Hoparlör Bilgisayar Bağlantı Problemi