Lenovo Bilgisayar Lenovo Flex5 Ekran Çıta Kalkıyor, Kasa Kalitesi Kötü Alınmayınız Aman

20 Eylül 2023 17:512.741

Ideapad flex5 14ALC05 model laptop çok kalitesiz ve üretimden kaynaklı hasarlı çıktı. Bu konuyla ilgili bir baktım ki herkeste aynı durumlar olmuş, ekran kasasına bağlı çıta hava kalkmış. Ürünün kasası Çok kalitesiz. Üzerine toz gelse çiziyor. Fazla kullanmama rağmen, yan kısımları zarar gördü. Ve klavye kasası kirli gibi renk değiştirdi. Ücret iadesini talep ediyorum. Daha önce de şikayet kaydım oldu. Servise bırakın dediniz, şehir dışındaydım ancak İstanbul'a geldim. Servise ulaştırması
adına media markete bıraktım yakında elinizde olur. PC alır almaz hasarlı çıkması inanılır gibi değil. Geldim eve geri PC kullanılmamasına rağmen daha kötü rengi solmuş. Açayım bir mail atayım dedim ısınıyor aşırı ve Wi-Fi uzun süre bağlanmadı. Ben güzelliğine kandım aldım kimse kanmasın.
Gerekirse Tüketici Hakları mahkemesine başvuracağım. Ürünün hasarlı görünen görsellerini ekliyorum.

22 Ekim 2023 21:53

Lenovo Flex 5 servise gitti geldi ve sorunum çözülmemiş aksine farkı sorun ile servisten geldi. Çıtası alttan açılıyor ilk aldığımda da öyle olduğuna eminim ve sadece durum için servise iletmekte geciktim. İşlerim sebebiyle ilgilenemiyorum. Sorunumu ilettim servis ise ekranı değiştirmişler ve dokunmatik sorunlu demişler. Ekran çıtasını da çatlatmışlar. Servise göndermeden önce iyi ki videosunu çekmiştim, servis sorun yaratırsa üzerime atabilir diye. Dalga geçiyorlar illa Tüketici Mahkemesi'ne başvurmak gerekiyor. Ürünü asla almanızı istemem arkadaşlar. İade talep ediyorum her seferinde yazıyorum farklı sorunla daha fazlasıyla geri geliyor. Çözümsüz bir firma.

Eki aç
Eki aç
21 Eylül 2023 09:08 (Şikayetten 15 saat sonra)

Sayın müşterimiz, Lenovo ürün ve hizmetleriyle ilgili deneyimlerinizi, görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Müşteri danışmanınız, sikayetvar.com platformunda dile getirdiğiniz şikayetinizle ilgili size hizmet vermek üzere telefon veya e-posta yoluyla en kısa süre içerisinde size ulaşacaktır. Saygılarımızla, Lenovo Türkiye

21 Eylül 2023 11:01

Sayın müşterimiz, Lenovo ürün ve hizmetleriyle ilgili deneyimlerinizi, görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Konuyla ilgili sizlere telefon yolu ile geri dönüş yapılmıştır. Lenovo’yu seçtiğiniz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Lenovo Türkiye

Lenovo Bilgisayar Lenovo Müşteri Mağduriyeti

13 Şubat 2024 14:524.271

26.01.2024 tarihinde Media Markt Konya mağazasından almış olduğum Lenovo ıdeapad Flex 5 14ALC7 model laptop sürücü kurul...

Lenovo Laptop Klavye Sorunu Ve Garanti Süreci

9 Nisan 2025 14:581.734

Mayıs 2023'te Lenovo Ideapad 1 15IGL7 laptop aldım. Haziran 2024'te işletim sistemi devreye girdiğinde klavyede harf ve ...

Lenovo Laptop Klavye Sorunu Ve Garanti Süreci

Lenovo Bilgisayar Lenovo Ideapad Laptop Arıza Giderme Süreci

18 Ağustos 2024 02:072.393

Lenovo Ideapad serisi bir laptopum vardı. Aldığım günden beri şikayetlerim hiç bitmedi. Touchpad kendi kendine kafayı yi...

Lenovo Laptop Kamera Mikrofon Hataları

9 Temmuz 2024 23:513.044

Lenovo Ideapad Flex 5 14IAU7 model numaralı aldığım laptop, kısa süre sonra kamera hatası verdi. Ardından hiç çalışmamay...

1 Destek1 Yorum

Lenovo Ideapad Klavye Ve Hoparlör Sorunları

Lenovo IdeapadKlavye Ve Hoparlör Sorunları

Emre
Lenovo Yoga Slim 6 Klavyedeki Rakamların 5-6 Dışında Çalışmama Durumu!

Lenovo Yoga Slim6 Klavyedeki Rakamların 5-6 Dışında Çalışmama Durumu!

Serhat

Öne ÇıkanKonular