Lego Setlerde Kampanya 60 TL

23 Eylül 2024 15:09

Lego 60 TL kampanyasına katıldım. Önce soruları cevapladım, 3 hediye seçenek hakkı sunuyor ondan 3 lü set kazandınız dedi. Adres bilgimi mail adresimi aldı ve ödeme adımına geçti. Hesabımdan iki kere 2.99 euro olarak para çekildi. Bunlardan birini getforsport.com isimli bir siteye üyelik için çekmiş. İptal edilmiyor üstelik.

profile profile

Yorumlar (10)

Esin

Hatice Hanım merhaba Üyelik iptali için şifre aldınız mı yoksa üyeliğinizi iptal etmek istediğinizi mail değil mi belirtiniz

Esin

Hatice Hanım merhaba yaşadığınız olayın aynısını bende yaşadım lütfen daha sonraki adımlar anlatır mısınız kredi kartımı kapattım mailde üyelikten bahsediliyor iptal edebildiniz mi?

Gürcan

Bu konuda bir gelişme oldu mu acaba

Gürcan

Kredi kartımı iptal etmedim ama 1-2 gün sonra 26dolar çekilmeye çalışılmış... Bankadan aradılar size mi ait diye... İşkillendiğim için kredi kartımı iptal ettim şu an...

Kenjo
Kenjo

Merhaba benden bir şey çekilmedi ama adres telefon bilgilerimi girdim ve şu an içime sindi, ne yaptınız?

Hatice

Herhangi bir firmadan herhangi bir dönüş olmadı. Ama açıkçası ben güvenemediğim için kredi kartımı kapattırdım.

Hayır hesaplarım. Şu an normal

Zeynep

Hesaplarınızı kontrol edin hesabımdan 1500 gibi para çekilmiş Kart kapattım ve geri iadesi için dilekçe verdim oda 3,4 ay sürer dedi banka olumlu olumsuz döneceğiz dediler.

Zeynep

Bende aynı siteden mağdurum nasıl düzeltilir bilmiyorum Lego kendini düzelt bu sana yakışmıyor koskoca firma böyle hata buruya yazamıyorum ama milleti mağdur yapıyor ve ismini kirletiyor lütfen bu sorunu çöz ya ürünümü yollasın ya da paramı iade etsin ve herhangi bir üyelik yapmadım. Bundan sorumlu değilim.

Kübra
Kübra

Merhaba sonrasında hesaplarınızda herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı

Instagram'da Ferrari Lego Kampanyası İle Yanıltıcı Üyelik Ve Para Çekimi

Sude