Bahar sonuçtan hiç memnun değil

24 Eylül 2024 16:22

Lays sade cips eskisi gibi değil, yağ kokuyor aşırı derecede. Sanki bozuk yağda kızartmışlar, paketlemişler gibi. Çok kötü kokuyor ve tadı eskisi gibi değil. Ne yaptınız siz bunlara? Büyük boyların tadı hele buram buram eskimiş yağ kokuyor. Her defasında hüsrana uğruyorum, artık Lays almayacağım.

25 Eylül 2024 10:18 (Şikayetten 17 saat sonra)

Değerli Tüketicimiz , Konu ile ilgili tarafınıza arama gerçekleştirilmiştir ancak ulaşılamamıştır. Saygılarımızla, PepsiCo Türkiye Destek Ekibi

26 Eylül 2024 10:15

26 Eylül 2024 17:52

Vallahi o cipsi yedikten sonra dun gece sabaha kadar karın ağrısı sancı mide bulantısı ve ishal oldum. Arayıp neyi çözüme kavuşturcaksınız ki şu durumun. Lays kaliteli diye alıyordum bu yıl bu layslere bişi oldu paketi açınca daha yemeden kokusundan anlaşılıyor bozuk yağ kokusu var resmen

27 Eylül 2024 09:40

08 Ocak 2025 05:20

Yarın öğleden sonra arar mısınız

Bahadır
03 Şubat 2024 22:43

Lays Klasik Cipslerde Belirgin Kalite Düşüşü Yaşanıyor

Esra
26 Eylül 2025 21:41
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Elif
10 Ekim 2024 17:38