Lavinya Golden Mersin Lazer Epilasyon Sürecinde Yaşanan Hayal Kırıklığı

30 Aralık 2024 09:55

İlk seanslarda (ilk 5 seans) kıl yapımın (siyah ve kalın) çok uygun olması sebebiyle ciddi miktarda dökülme ve azalma oldu. Daha önce benzer tecrübeler yaşamış arkadaşlarımın uyarılarını, firmanın da telkinleri ile dikkate almadım. Birkaç defa ciddi yanıklar oldu, onu da dikkate almadım (izleri ve fotoğrafları hâlâ duruyor). 19 seans ve Haziran 2023'ten beri geldiğim lazer işlemlerinde son gelinen noktada; 10 seansta %80 azalma olacağını iddia etmelerine rağmen, son 6 aydır firmaya azalma olmadığını ve azalan yerlerde de yeniden kıllanma olduğunu bildirdim. Tarsus'tan geldiğimi defalarca bildirmeme rağmen hemen her randevumda uzunca bekletildim. Netice itibarıyla baştan aşağı zaman kaybı oldu benim için. Ben bundan sonra hiçbir işe yaramayan uygulama için daha fazla zaman kaybetmeyeceğim. Tüm platformlara da durumu usulünce yazacağım. Ve de zaten birkaç kişiye de burası için referans oldum. Onlara karşı da mahcup durumdayım.

11 Mayıs 2025 16:56
Şerife sonuçtan hiç memnun değil

19 Aralık 2023 15:15
Didem sonuçtan hiç memnun değil

Rönesans Vip Güzellik Salonu Lazer Epilasyonda İlgisizlik Ve Tutarsız Hizmet Deneyimi

14 Temmuz 2025 16:59
Tayfun sonuçtan hiç memnun değil

27 Ağustos 2024 13:39