Lavilyon Aldığım Ürünler Gelmedi

21 Eylül 2024 09:491.884

Lavilyon.com'dan satın aldığım ürünler kargoya verilmedi sorduğumda cevap verilmedi ve telefonu kapalı yanıltıcı sayfa olduklarını düşünüyorum. Sayfa sahiplerinin dönüşlerini bekliyorum ya ürünleri göndersinler ya da para iadesi yapsınlar toptan koltuk örtüsü satıyorlar

İrem
24 Eylül 2024 00:03

WhatsApp üzerinden ürünlerin yurt dışından geldiği 2 -3 haftayı bulacağı söylendi Instagram dan ise sayfayı gizlemişler

Yorumlar(24)

12 Ekim 2024 20:23

Lavilyondan 19 eylülde aldığım ürünler 12 Ekim oldu hala yok kredi kartımla 2170 TL alılveriş yaptım ne yapmamız gerekiyor? Nfşrmaya ulaşmak mümkün değil

5 Ekim 2024 19:17

Geldi mi

27 Eylül 2024 13:19

Bende 24 Eylül de sipariş vermiştim. Yorumları okuyunca bende ürünün gelmeyeceğine kanaat getirmiştim ama bugün bir mail geldi ürününüz kargoya verilmiştir diyor yunexpres diye bir kargo şirketi Çin den kargoya verilmiş inşallah doğrudur

26 Eylül 2024 06:56

Siparişlerinizle ilgili geri dönüş oldu mu?

25 Eylül 2024 17:29

Ben de lavilyondan 5700 TL lik siparişte bulundum bana da yırt dışımdan tedarik edildiği için teslimatın 14 21 günü bulabileceği söylendi ama açıkçası biraz tedirginim

25 Eylül 2024 10:48

Aynı şekilde bende 11 Eylül de sipariş verdim 2 500 TL çekildi WhatsApp sorduğum da ürünler yurt dışından geliyor 15 21 iş günü içerisinde gönderilecek diye mesaj atıldı şu an beklemedeyıö gönderilmezse gerekli yerlere şikayette bulunacağım

24 Eylül 2024 13:20

Ürünleriniz geldi mi acaba bende sipariş verdim ama adam akıllı bir dönüş alamıyorum onlardan acil yorumuma dönüş yaparsanız sevinirim lütfen 🙏

23 Eylül 2024 15:46

Hiçbir şekilde cevap vermiyorlar ne wpden ne Instagram'dan. Kartı iptal ettirdim ben güvenlik amaçlı başka kart talebinde bulundum

23 Eylül 2024 10:39

Merhaba siparişleriniz yollandı mi acaba. Biz de aynı durumdayız ürün aldık ama WP üzerinden verdikleri numaradan Bir kere yazdı sonra tık yok Instagram hesaplarından da aynı şekilde. Fiyat soranlara sitelerine yönlendirmekten başka bir şey yapmıyor. Pos cihazından da parayı geçtikleri yer lavilyon/london yazıyor. Zaten ne bir şifre geldi ne bir şey direkt kesti parayı. Ürünleriniz yollanırsa haber eder misiniz.

Kargoya Verilmeyen Ürünler Ve İletişim Sorunu

23 Ekim 2024 17:11794

25.09.2024'te Lavilyon.com'dan satın aldığım ürünler kargoya verilmedi. Kimseye de ulaşamıyorum. Bu site güvenilir mi? B...

2 Destek2 Yorum

Koltuk Örtüsü Siparişim Ulaşmadı Ve İletişim Kurulamıyor

14 Ekim 2024 15:02721

1 ay önce Lavilyon adlı firmadan koltuk örtüsü sipariş ettim. Ürün elime ulaşmadı. Ne Instagram ne de WhatsApp üzerinden...

17 Ekim 2024 15:511.090

Instagram reklamlarından gördüğüm lavilyon.com dan3.200 liralık koltuk örtüsü siparişi verdim. 19 eylülde siparişiniz on...

4 Destek2 Yorum