Osman sonuçtan çok memnun

Lastikpark Faturasız Ticaret + Kötü İşçilik

31 Mayıs 2023 16:04
Osman'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

29 Nisan tarihinde aracımdaki kışlık lastikleri yazlığa çevirmek için Silivri Lastikpark değişim rot balans şenol balçık isimli dükkana gittim. Fiyat sordum 400 TL dedi. Fiyat tarifesi yazmış asmış üstelik. İşlem sonunda fatura ya da fiş istedim. Fiş istiyorsam KDV'sini benim ödemem gerektiğini söyledi. Tüm yetkililere bildirim / ihbar niteliğinde bir şikayettir.
Yapılan işçilikte çok kötü 15-16 yaşında çocuklara sök tak yaptırıyorlar. Bundan sonra hiçbir Lastikpark'a gitmem.

01 Haziran 2023 08:29 (Şikayetten 16 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Şikayetiniz bize ulaşmış olup ilgili birime yönlendirilmiştir. Konu ile ilgili olarak sizinle en kısa zamanda iletişime geçileceğini bildirmek isteriz. İyi günler dileriz. Saygılarımızla, Tatko Lastik A.Ş.

01 Haziran 2023 15:12

Bölge müdürü tarafından arandım. Konunun detayını anlattım. Konunun lastik parkla ilgisi yok. Lastik parkın 26 bayisinden birinin sorunu bizimle doğrudan ilgisi yok dendi. Ülkenin genelinde bu tür işçiliklerin +KDV olarak anıldığını bunun kötü bir alışkanlık haline geldiğini bu sektör maalesef böyle denilerek durum durum normalleştirildi. Lastik parkın sorunu olup olmadığı konusunda karşılıklı yüksek sesle tartışma sonunda, alt tarafı 400 TL lik fatura için uğraşıyoruz ama o firma nın faturayı kesmesi lazımdı dendi. Faturayı firmaya kestirip göndereceklermiş. Kusura bakmayın ya da özür dileriz denmedi. Denmesini beklemiyordum zaten. Sonuç olarak mahalle arası lastikçisini tercih edip, bedavadan bayilik dağıtan sözde kurumsal firmalardan uzak durmak lazım.

02 Haziran 2023 16:42
05 Haziran 2023 14:33

Görkem beye ilgisi için teşekkür ederim. Faturamı teslim etti. İlgili bayideki fiyat listesinin KDV dahil olarak güncellenmesi talimatını vermiş. İyi çalışmalar

05 Haziran 2023 14:34

Teşekkürler

07 Haziran 2023 09:08

Değerli Müşterimiz, Öncelikle geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Şikayetiniz ilgili bölüme yönlendirilmiş ve sorununuz çözülmüştür. Markamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Güvenli sürüşler dileriz. Saygılarımızla, Tatko Lastik A.Ş.

Metehan sonuçtan çok memnun

Lastikpark Lastik Tamiri Hüsranı

Metehan
30 Ocak 2024 22:20
"Lastikpark genel merkezden Kenan bey benimle iletişime geçerek olayın detaylarını öğrendi. Sonrasında bayiye gerekli uyarılarda bulundu. İlgisi için kendisine teşekkür ederim."
Lastikpark Lastik Tamiri Hüsranı
Zeki sonuçtan hiç memnun değil

Lastikpark Fahiş Fiyat Uygulaması Ve Kötü Satış Sonrası Hizmet

04 Aralık 2023 11:52
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Ödeme İadesinde Sürekli Oyalama

07 Mart 2025 14:34
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

LastikPark Lastik Değişiminde Fahiş Fiyat Şoku

Süleyman
06 Şubat 2024 22:24
LastikPark Lastik Değişiminde Fahiş Fiyat Şoku
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Lastik Satın Alma ve Montaj Sorunları

06 Ocak 2025 15:20