Zafer sonuçtan hiç memnun değil

Lastikcim.com Yanlış Lastik Teslimatı Ve Müşteri Mağduriyeti

05 Aralık 2024 03:23

27.11.2024 tarihinde lastikcim.com'dan yaptığım 4 mevsim lastik siparişimi, anlaşmalı olduğu bir lastik firmasına teslim etti. Bunun üzerine, 29.11.2024 tarihinde lastiklerin montajı için anlaşmalı olduğu firmaya gittim ve aracımı teslim ettim. Montaj bittikten sonra aracı teslim aldığımda, lastiklerin yazlık olduğunu fark ettim. Anlaşmalı olduğu firmaya söylediğimde, 'bizlik bir durum yok, lastikcim.com'u aramanız gerekiyor' dendi. Onları aradığımda, takılan lastiğin iadesi olmadığını, benim tekrar 4 mevsim lastik siparişi vermemi ve buna indirim yapacaklarını söylediler. Kendi kusurlarını bana yüklemeye çalıştılar. 8250 TL ödeme yapmışım 4 mevsim lastik için. Memleketime gitmem gerekiyor ama yazlık lastiklerle mağdur durumdayım. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurumu yaptım ama uzun bir süreç.

09 Aralık 2024 07:29 (Şikayetten 4 gün sonra)
Zafer
Zafer
09 Aralık 2024 19:43

Lastikleri ben mi teslim alıyorum kontrol edeceğim anlaşmalı olduğunuz firmaya teslim edildi lastikler daha sonrasında ben aracımı onlara teslim ettim lastiklerin takılması için geri teslim aldığımda yazlık olduğunu fark ettim sorumsuzluğunuzun cezasını ben çekiyorum sizden bir daha alışveriş yapmayacağım ve yaptırmayacağım çevreme

Can sonuçtan hiç memnun değil

Lastikcim.com Mağduriyeti Kesinlikle Ürün Almayacağım

08 Aralık 2023 14:09
Doğanay sonuçtan hiç memnun değil

09 Aralık 2024 14:09
Eksik Ürün Teslimatı Ve Yetersiz Çözüm Önerileri
Enis sonuçtan hiç memnun değil

03 Aralık 2024 10:19

26 Kasım 2023 00:10