Can sonuçtan hiç memnun değil

Lansinoh Biberon Meme Reddi

15 Ağustos 2023 01:44

Bebeğimize meme reddi yapmayan biberon diye Lansinoh Yenidoğan yavaş akışlı biberon aldık. Bebeğimiz 15 günlük ve 5 gün önce biberona başladık. Biberona başlamadan önce memeyi tutan bebek biberondan sonra meme reddi yaptı ve asla meme emmiyor. Sadece biberon istiyor. Lansinoh pişmanlıktır. Arkadaşlar tüketiciyi yanıltıyorlar. İşin sadece reklam kısmındalar çocuk sağlığını hiçbir zaman için düşünmüyorlar.

15 Ağustos 2023 01:29
Lansinoh Biberon Meme Reddi

Ayrıca kutunun üzerinde biberondan emzirmeye emzirmeden biberona kolay geçiş diyede bir not var.

22 Ağustos 2023 16:56 (Şikayetten 7 gün sonra)

Merhaba Can Bey, Yaşamış olduğunuz durumdan dolayı özür dileriz. Şikayetinizi ayrıntılı dinlemek ve çözüm bulmak adına size en kısa sürede ulaşacağız. İyi Günler Dilerim.

22 Ağustos 2023 17:05

Merhaba arkadaşlar. Biraz önce Lansinoh tarafından arandım ve çocuk doktorlarınında görüşü bazı çocuklar meme reddi yaşıyormuş denildi. Peki o zaman böyle bir durum yaşanıyorda Lansinoh yetkilileri neden kutunuzun üzerinde böyle bir genel yazı yazıp garibanın parasını çöpe attırıp yeniden memeye kavuşsun diye gecesini gündüzüne karıştırıyorsunuz yazıklar olsun. Lansinoh pişmanlıktır. Değerli arkadaşlarım bizim yaşadığımız problemi yaşamamanız için daha dikkatli olun lütfen.

Lansinoh Weareble Pump Single Şikayeti

26 Ocak 13:47
Gülşah sonuçtan çok memnun

Gülşah
27 Ocak 01:10
"O kadar hızlı dönüş sağladılar ki şaşırdım. Büyük ihtimalle silikon kısmının deforme olduğunu bu sebepten de akıttığını söylediler ve ve yenisinin gönderimini sağlayacaklar. Umarım sorunum çözüme kavuşur ve sütüm boşa gitmez."

Lansinoh Süt Sağma Makinesi Kısa Sürede Arızalandı Çekim Gücü Yok

Ülkü