Tayfun sonuçtan hiç memnun değil

Landirenzo Otogaz Şikayetçiyim

26 Eylül 2024 02:15

2021 Hyundai Elantra marka araç aldım. Üzerinde LPG montajlı idi. Geçmişimde her zaman LPG'li araç kullandığım için alırken şüphe ya da kaygı duymadım.
Fakat araca monte edilen Landı Renzo marka LPG bu araçlar için uygun değil. Hem de bu firmanın İstanbul gibi bir yerde muhatabı yok. (ne telefon ne de yetkili kişi veya ofis)
Koskoca Hyundai markası bu markayı nasıl kullanır, insanın aklı almıyor.
Aracı aldığımdan bu yana gezmediğim LPG'ci kalmadı (meşhur Candan Mühendislik dahil). Hepsi Landı Renzo'nun bu araç için uygun olmadığını belirtti.

Ana şikayetim şu, yakıt harcaması her iki taraftan tüketmektedir. Yani hem benzinden harcıyor hem de LPG'den harcıyor. (4 depo LPG ile 1 depo da benzin tüketiyor)
Ve araç ilk çalıştıktan 5-10 dakika sonra rölantide iken gaz kesip stop ediyor. Gün içinde bu arızayı 3-4 defa tekrarlıyor. Durduğunuz zaman arkadan gelen araç sizin durduğunuzu fark etmeyebilir, kazaya açık bir arızadır.

Not: Aynı marka ve model araç arkadaşımda var, B***takılı ve tek kelime şikayeti yok.
Landi Renzo'nun İstanbul'da muhatabınız olmadığı için İzmir'den bir firmaya ulaştım, en azından bana yol gösterip yardımcı olmaya çalışan K*** Bey'e teşekkür ederim.
Kendini firmanın distribütör yetkilisi diye tanıtan T** ise sanayide çalışan bitirim çıraklar gibi.

Fikri sonuçtan hiç memnun değil

Fikri
28 Haziran 2024 16:02
Prins VSI2-DI Montaj'da Yanlış Enjektör Kullanıldı

Cangas LPG ve Otomotiv Sistemleri Renault Megane 2021 Model 1.3 Tce 140 HP Aracıma Cangas Marka LPG Kiti

17 Temmuz 2024 17:09
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Prins LPG'de Gaz Kesme Problemi Clio 5!

Ramazan
02 Ocak 2024 17:36