Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

Baymak Kombi: Çözüm Üretmeyen Servis Ve Müşteri Hizmetleri

Selçuk
19 Aralık 2024 17:55

Baymak/Lambert Kombi arıza / servis / müşteri hizmetleri şikayeti

1,5 senedir sıfır aldığım evimde Lambert model Baymak kombi kullanıyorum. 1,5 sene için 2 kez sıcak su problemi yaşadım. Teknik servis çağırdım parça değişimi yapıldı ve sorun düzeldi. Kış aylarında kombiden ısınma ile ilgili istediğim verimi alamıyordum.
Kasım ayında yine sıcak su problemi ile servis çağırdım ve aynı zamanda ısınma ile ilgili yaşadığım problemi anlattım ve bana tesisat temizliği yaptırmam gerektiğini ve daha sonra sorunun çözüleceğini belirttiler. Tesisat temizliğini yaptırdım ancak sorunum çözülmedi. Daha sonra oda termostatı taktırmak ve ısınma probleminin çözümü için 02.12.2024 tarihinde tekrar servis çağırdım kombinin sorunlu çalıştığı için oda termostatımın takılması durumunda bir fayda sağlamayacağını söylediler, hem kombi de sorun yok diyorlar hem kombi sorunlu çalıştığı için oda termostatı takmıyorlar. Servis kombi sıcaklığının çok hızlı yükselip çok hızlı düşüş olduğunu gördü ve sorunun geri dönüş suyu filtresinden kaynaklandığını belirttiler ama tesisat temizliği yapılırken aynı zamanda o filtre de temizlenmişti. Filtreyi temizlediler kombi çalıştırdılar servis evimdeyken problemsiz çalıştı ve servis sorunun kombi de olmadığını tekrar tesisat temizliği yapılmasını söyledi ve gitti. Daha sonra ısınma ile problemlerim devam etti. 18.12.2024 tarihinde Baymak web sitesinden sorun ile ilgili mesajımı ilettim ve 19.12.2024 tarihinde müşteri hizmetlerinden arandım. Servisin bana söyledikleri aynı kelimeleri tekrar kullandılar. Ben kombi de problem olduğunu ve garanti kapsamında değişim yapılmasını talep ettim veya değişmesi gereken herhangi bir parçasının değişmesi/tamir edilmesi gerektiğini söyledim ancak bu talebim ile alakalı hiçbir yapıcı davranış gösterilmedi. Daha sonra istediğim desteği göremediğimi ve hukuki yollara başvuracağımı belirten bir mesaj daha attım. Sonra tekrar arandım ve yine aynı şeyler söylendi. Özetle Baymak müşteri memnuniyeti "sıfır" olan bir firma ve hiçbir şekilde yapıcı yaklaşımları yok. Satış sonrası hizmetler çok zayıf, müşteri memnuniyeti yok, ürünü satana kadar her şey satış sonrası kimse ürünle uğraşmak istemiyor ve problemi üründe aramaktansa hep tesisata yıkıyorlar. Baymak kullanmak büyük pişmanlık.

Yadigar sonuçtan hiç memnun değil

Yadigar

26 Eylül 2024 20:43

Lambert Kombi Sorunu Ve Çözüm Arayışı

09 Mart 2025 18:45
Lambert Kombi Sorunu Ve Çözüm Arayışı
Gözde sonuçtan hiç memnun değil

Gözde
19 Mart 2025 13:45