Halil sonuçtan hiç memnun değil

Lago Hotel Deneyiminde Yaşanan Hayal Kırıklıkları

03 Ağustos 2024 01:50

Birçok otele gittim, içinde çok kötü olduğunu düşündüğüm oteller vardı fakat buraya geldiğimde anladım ki kötü olduğunu düşündüğüm oteller gerçekten buradan daha iyiymiş. Otele geldiğimiz ilk gün saat 15:30’a kadar odamız hazır olmadığı bahanesi ile bekletildik. Personel çok alakasız, her gün bir sorun yaşanır mı, yaşanıyor. Problem çözmek için yardımcı olmaya çalışır gibi gözüküyorlar ama sonuç kocaman bir sıfır.

Oda temizliği çok kötü, her gün resepsiyonu aradık havlu ve tuvalet kağıdı istemek için. Havuzun kenarından yarım saat ayrıldığınız anda personel tarafından havlularınız alınıyor ve yeriniz başkasına veriliyor. Yani ailecek yemek yemeniz mümkün değil. Yerinizde nöbetçi bırakmanız gerekiyor. Hatta para karşılığında yer ayarlayabileceğini ve yerinize sahip çıkacağını söyleyen personeller bile var.

Bu konu hakkında şikayette bulunurken üzerine vazife olmayan bir konuda fedailik yaparak size nasıl konuşmanız gerektiğini söyleyen barmenler de ayrı bir olay. Kendi aracınızla giderseniz çok fazla park alanı yok. Ve sabah saat 8:00’da odanızın telefonuyla uyandırılıp aracınızı yerinden çekmeniz gerektiğini size söyleyebilirler.

Hatta aynı gün içinde kendi personelleri tarafından park edilen aracınızın yerinin doğru olmadığı ve tekrar çekmeniz istenebilir. Otel konum olarak denize sıfır, bahçe ve havuzlar çok iyi, yemekler gerçekten güzeldi. Özellikle ızgaraları. Animasyon idare eder. Paramızla rezil olduk anlayacağınız. Bir daha gider miyim, önünden bile geçmem.

04 Eylül 2023 22:34
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Otelde Otopark, Yemek Ve Hizmet Sorunları

23 Temmuz 2025 11:32

23 Ağustos 2023 16:37

26 Ağustos 2023 16:04
Merve sonuçtan hiç memnun değil

30 Temmuz 2023 16:30